cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Που είσαι Γιώργο Γεννηματά να δεις πώς διαλύουν την δημόσια υγεία…

Μετακυλίει σ’ εμάς τους πολίτες, στους ασθενείς τη βασική υποχρέωση του κράτους για δωρεάν δημόσια υγεία και καμαρώνει κιόλας ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Που είσαι Γιώργο Γεννηματά να δεις πώς διαλύουν την δημόσια υγεία…

Που είσαι Γιώργο Γεννηματά να δεις την πλήρη εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας

Μετακυλίει σ’ εμάς τους πολίτες, στους ασθενείς τη βασική υποχρέωση του κράτους για δωρεάν δημόσια υγεία και καμαρώνει κιόλας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με το να πληρώνουμε εμείς τα απογευματινά χειρουργεία θα αυξήσουν, κατά τα λεγόμενα του, οι γιατροί και νοσηλευτές του ΕΣΥ τα εισοδήματα τους με νόμιμο τρόπο.

Γιατί νόμιμο είναι να τους πληρώνουμε εμείς, ανεξάρτητα από αυτά που δίνουμε για φόρους, κι όχι το κράτος που εισπράττει για να έχει κάποιες καίριες υπηρεσίες δωρεάν προς τους πολίτες.

Θα χει λέει και δικλείδες ασφαλείας το «ξέφραγο αμπέλι» που φτιάχνει ο Άδωνις για να μην μεταφέρονται πρωινά χειρουργεία το απόγευμα με σκοπό την εξτρά πληρωμή.

Που είσαι Γιώργο Γεννηματά που πάλεψες για το ΕΣΥ κι έδωσες μάχες ώστε να εξανθρωπιστούν οι συνθήκες περίθαλψης, να δημιουργηθούν κέντρα υγείας και να εκσυγχρονιστούν τα νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα, να δεις την κατάντια του σήμερα.

  • Να δεις τον Υπουργό που κάνει πράξη αυτό που σιχαινόσουν, δηλαδή την εμπορευματοποίηση της υγείας.
  • Να δεις τους απελπισμένους πολίτες από τη λειτουργία των διαλυμένων νοσοκομείων να μην αρθρώνουν λέξη για όλη αυτή την καταστροφή του δημόσιου αγαθού που έρχεται επί ημερών της ΝΔ.

Γιατί είπαμε σε όλο αυτό υπάρχει πρόγραμμα που μεθοδεύεται κατά γράμμα εδώ και τέσσερα χρόνια:

απαξιώνεις, διαλύεις και μετά παρουσιάζεις ως λύση την πιο νοσηρή προοπτική και κανείς δεν μιλάει…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon