cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Σαν πιεσμένους τους βλέπουμε εκεί στη ΝΔ με τις Ευρωεκλογές

Ξέρουν πως ο κόσμος ετοιμάζεται να τους δώσει ένα μεγάλο χαστούκι για τις πολιτικές που ακολουθούν κι αυτό τους τρομάζει…

Σαν πιεσμένους τους βλέπουμε εκεί στη ΝΔ με τις Ευρωεκλογές

Πειστικό επιχείρημα η συνέχιση του «μεταρρυθμιστικού» έργου της ΝΔ δεν είναι

Ξέρουν πως ο κόσμος ετοιμάζεται να τους δώσει ένα μεγάλο χαστούκι για τις πολιτικές που ακολουθούν και απέχουν πολύ από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις κι αυτό τους τρομάζει.

Μέχρι και στη βόρεια Ελλάδα, σε νομούς όπου παραδοσιακά είχαν το συγκριτικό πλεονέκτημα οι ψηφοφόροι τους φυλλορροούν προς την άκρα δεξιά, πράγμα που ετοιμάζονται να αποτρέψουν στη ΝΔ με νέα ψέματα και βέβαια τρομάζοντας εκείνους που σκέφτονται Ελληνική Λύση και Νίκη.

Πάντως ακούγοντας τον κ, Μητσοτάκη να λέει στους δικούς του πως πρέπει να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και κυρίως να μεταφέρουν το μήνυμα ότι αυτό το οποίο θα συμβεί στις ευρωεκλογές έχει μεγάλη σημασία για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, αλλά και για την ένταση με την οποία θα μπορέσουν να συνεχίσουν το δικό τους μεταρρυθμιστικό έργο, δε νομίζουμε πως οι ψηφοφόροι έρχονται κοντά.

Το αντίθετο μάλιστα, γιατί ξέρουν πως μεταρρυθμιστικό έργο για τη ΝΔ είναι η ιδιωτικοποίηση των πάντων, το ξεζούμισμα των φορολογουμένων χωρίς αντίκρισμα όταν εκείνοι βρεθούν σε δύσκολη θέση (βλέπε πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας, σεισμόπληκτοι Κρήτης, πυρόπληκτοι σε όλη τη χώρα), η παράδοση των βουνών μας στην ΤΕΡΝΑ, κι άλλα πολλά που μόνο φιλολαϊκά δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις.

Από την άλλη το βάρος των σκανδάλων, όσες αλλοιώσεις κι αν κάνουν, αρχίζει να τους γονατίζει γιατί ακόμα κι εκείνοι που τους έδωσαν το 41% κατά βάθος ξέρουν ποιοι ευθύνονται για την τραγωδία στα Τέμπη, για τις παρακολουθήσεις κι όλα αυτά τα πρωτοφανή που συμβαίνουν επί των ημερών τους.

Θα χει λοιπόν δύσκολο έργο η ΝΔ εν όψει Ευρωεκλογών για να σταματήσει το ξήλωμα του πουλόβερ που με τόση μαεστρία είχε υφάνει το επικοινωνιακό της επιτελείο πριν τις εθνικές εκλογές.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon