cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Σε απόλυτο πανικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χυδαίο παραλήρημα κατά ΣΥΡΙΖΑ από τον Άδωνι Γεωργιάδη με απίστευτες συκοφαντίες και απειλές κατά του βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη. Απάντηση… πριονοκορδέλα από Μαμουλάκη!!!

Σε απόλυτο πανικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δεν πέρασε μια μέρα καλά – καλά από την… ανεπίσημη και σίγουρα όχι θεσμική ανακοίνωση – προκήρυξη των εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα. Με τα κυβερνητικά στελέχη βέβαια, βλέποντας ότι χάνουν σιγά – σιγά την… “κουτάλα”, να χάνουν πολύ εύκολα και την ψυχραιμία τους και μαζί τον… όποιο πολιτικό πολιτισμό υποτίθεται πως διαθέτουν.

Καλά, εντάξει, ο… πολιτικός πολιτισμός του Άδωνη Γεωργιάδη είναι γνωστός και δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή την φορά μάλλον που ξεπέρασε τον εαυτό του. Ενδεικτικό βέβαια και αυτό του πανικού στον οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πιθανόν βέβαια και ο… αδιευκρίνιστος και… αρχειοθετημένος κύριος υπουργός να έχει και άλλους λόγους για να ανησυχεί. Μπορεί να ανησυχεί ας πούμε για το καλάθι του νονού και την επιτυχία του. Σίγουρα αυτό θα είναι.

Βέβαια, ανησυχεί και για τον… “αδερφό” του τον υφυπουργό του τον κ. Παπαθανάση, ξέρετε αυτόν που κούρεψε δάνεια 2 εκατομμυρίων ευρώ με 97% και “καθάρισε” με 50 χιλιάρικα. Και στην προσπάθεια του λοιπόν να τον… προστατέψει έπαιξε μέσα στην Βουλή την κασέτα με ότι ψεκασμένο fake news ψαρεύει από τα διάφορα τρολάκια του δεξιού διαδικτύου.

Ο αθεόφοβος θυμήθηκε ακόμα και την “βίλα Τσίπρα στο Σούνιο”, υπόθεση για την οποία, θυμίζω, πως έχει καταδικαστεί ο γνωστός φίλος του δημοσιογράφος και εκδότης Γιάννης Κουρτάκης. Μετά ανακάλυψε άλλο σκάνδαλο… που αφορά ακίνητο του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, “σκάνδαλο” το οποίο η ΝΔ και τα φιλικά της μίντια έχουν παίξει ξανά και το 2014 και το 2019 και τώρα πάλι ξανά.

Και επειδή η κουβέντα εξελισσόταν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και τα ερωτήματα τόσο από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ και Αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων, βουλευτή Ηρακλείου κ. Μαμουλάκη, όσο και από τον τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλο, για τον “εξαφανισμένο” από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, ήταν πολλά και το “πρέσινγκ” ασφυκτικό, ο κύριος Υπουργός των… Νανογιλέκων και των… Καλαθιών προχώρησε σε μια ακατάπαυστη λασπολογία και συκοφαντία κατά του Χάρη Μαμουλάκη.

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης συμψήφισε νόμιμη επένδυση του Χάρη Μαμουλάκη στην Ικαρία, με το σκανδαλώδες οικογενειακό project Μαραβέγια ύψους 4 εκατ. ευρώ μέσω Αναπτυξιακού.

Με τον κ. Μαμουλάκη να του απαντά ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι», τονίζοντας πως ο κ. Μαραβέγιας αποπειράθηκε να προχωρήσει σε μια επένδυση χωρίς ίδια κεφάλαια.

«Είστε πλούσιος και ο Μαραβέγιας φτωχός» ανταπάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης!!!

Δείτε στην συνέχεια και το σχετικό βίντεο με την αναλυτική απάντηση – πριονοκορδέλα του κ. Μαμουλάκη προς τον… αδιευκρίνιστο κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Και κάπου εκεί ο… νανογιλέκος, κατακόκκινος, φανερά εκνευρισμένος και απουσία σοβαρών επιχειρημάτων φυσικά βραχυκύκλωσε!!! Απολαύστε υπεύθυνα…

Και αφού προφανώς την μάχη στην Βουλή ο Άδωνις την έχασε, μιας και εκεί τα fake news δεν πέρασαν και επιχειρήματα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα δεν υπήρχαν, συνέχισε την λασπολογία του στα social media για να δώσει “τροφή” στα τρολάκια του και φυσικό “υλικό” στα… “πρόθυμα” ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων -αλήθεια η περίφημη επένδυση στο Ελληνικό πως να πηγαίνει άραγε, ένα άγχος με έπιασε βραδιάτικα- με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του αναφερόμενος σε όσους επιτίθενται κατά του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση με αφορμή την προνομιακή μεταχείριση που είχε για δάνειο σχεδόν 2 εκατ. ευρώ από την τράπεζα Eurobank, δήλωσε ότι «είναι βουτηγμένοι στην λάσπη και την παρανομία».

«Όπως τους εξήγησα, καλό είναι η πολιτική μας σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, να διεξαχθεί με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους, προσωπικά το προτιμώ, εάν όμως συνεχίσουν την λάσπη (και κυρίως κατά του αδελφού μου Ν. Παπαθανάση σας διαβεβαιώ θα το μετανιώσουν πικρά. Υποκρίνονται του Αγίους και τους Τιμητές της Ηθικής, ενώ είναι βουτηγμένοι στην λάσπη και την παρανομία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας, ο Χάρης Μαμουλάκης ζήτησε από τον Αδώνι Γεωργιάδη να πει ποιους εννοεί λέγοντας ότι είναι «βουτηγμένοι στην παρανομία» καλώντας τον να ανακαλέσει άμεσα εάν εννοεί τον ίδιο και τον Σωκράτη Φάμελλο.

«Ο πανικός, οδηγεί σε εκνευρισμό, απειλές και συκοφαντίες. Μένω στο τελευταίο: Ποιους εννοείς Α. Γεωργιάδη ότι είναι “βουτηγμένοι στην παρανομία”; Εμένα και τον Σ. Φάμελλο που αναφέρεις στην ανάρτηση; Ανακάλεσε άμεσα!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Πραγματικά δύσκολη κατάσταση για την ανέμελη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εντάξει θα μου πεις… όλα τα… καλά και ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν μπορώ παρά να συμπάσχω… not!!!

Α, παραλίγο να το ξεχάσω… αλλά ο αθεόφοβος τους ρώτησε και το κορυφαίο…

Ναι, ναι ρώτησε τους Συριζαίους ο κύριος υπουργός Ανάπτυξης αν ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να τα βάλει με τα… αυθαίρετα. Άντε γεια δηλαδή…

Μεταφορικά για την ώρα, κυριολεκτικά ελπίζω μετά τις εκλογές…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon