cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Τι κάνετε την Κυριακή 21 Μαΐου;

Του Δημήτρη στρώνουμε και του Κωνσταντίνου και Ελένης ξεστρώνουμε… έλεγαν παλιά οι σοφές νοικοκυρές. Φέτος μαζί με τα χαλιά θα ξεστρώσουμε και την κυβέρνηση του Μητσοτάκη!!!

Τι κάνετε την Κυριακή 21 Μαΐου;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών στο υπουργικό συμβούλιο – Η πρώτη εκλογική διαμάχη θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαΐου με απλή αναλογική

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα διεξαχθούν με απλή αναλογική, με τον Πρωθυπουργό να προεξοφλεί ήδη το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για αυτοδυναμία της ΝΔ. Οι δεύτερες κάλπες όπως είπε θα γίνουν τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου αν χρειαστεί.

«Οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στη λήξη της τετραετίας, όπως εξ αρχής είχα δεσμευτεί. Θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου και αν χρειαστεί δεύτερη αναμέτρηση, ώστε να ακυρωθεί η περιπέτεια της απλής αναλογικής, αυτή θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου», είπε.

Μετά μας παρουσίασε ξανά το ίδιο παραμύθι της καταπληκτικής ποιότητας ζωής και της ιδανικής εικόνας για τη χώρα, κάνοντας λόγο για αύξηση των θέσεων εργασίας και του κατώτατου μισθού, τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων και βήματα που δημιουργούν μία «Ελλάδα που αλλάζει», μίλησε για τον κίνδυνο της «ακυβερνησίας» λόγω της απλής αναλογικής φέρνοντας ως παράδειγμα τη γειτονική Βουλγαρία η οποία περνά σε πέμπτη εκλογική αναμέτρηση.

Μιας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μετράει περισσότερο την εικόνα παρά την ίδια την ουσία τα παρακάτω στιγμιότυπα μιλάνε από μόνα τους…

Η κατήφεια στα πρόσωπα των υπουργών που χάνουν τις καρέκλες, τις εξουσίες και την… “κουτάλα” βγάζει μάτι. Κάποιοι από αυτούς ίσως και να έχουν μετέπειτα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, αν και στην Μπανανία που ζούμε, με την απολύτως τυφλή δικαιοσύνη, δεν μπορεί κανείς να κρατάει μεγάλο καλάθι και σίγουρα δεν μπορεί να ελπίζει και σε θαύματα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση και τον πιο επικίνδυνο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης ξεκίνησε! Κοιτάξτε να τον τελειώσουμε από την πρώτη Κυριακή. Δεν θα χάσουμε και τα μπάνια μας. Τα παιρνουμε πίσω. Παίρνουμε πίσω τις ζωές μας!!!

Και μιας και ο Κυριάκος, αλλά και η παράταξη του, αγαπάνε ιδιαίτερα τους… νοικοκυραίους, εμείς θα το κλείσουμε με σοφά λόγια από τις… νοικοκυρές.

Του Δημήτρη στρώνουμε και του Κωνσταντίνου και Ελένης ξεστρώνουμε… έλεγαν παλιά οι νοικοκυρές. Και φέτος μαζί με τα χαλιά θα ξεστρώσουμε και την κυβέρνηση του Μητσοτάκη!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon