cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Σε πλειστηριασμό τα επόμενα χρόνια 250.000 ακίνητα και δεν κουνιέται φύλλο

Άφησε να περάσουν οι εκλογές και με το 41% στο τσεπάκι γυρνάει την πλάτη στους χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται στο φάσμα του πλειστηριασμού…

Σε πλειστηριασμό τα επόμενα χρόνια 250.000 ακίνητα και δεν κουνιέται φύλλο

Μια χαρά πορεύεται με τις πολιτικές που χάραξε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ούτε φύλλο δεν κουνιέται…

Άφησε να περάσουν οι εκλογές και με το 41% στο τσεπάκι γυρνάει την πλάτη στους χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που βρίσκονται στο φάσμα του πλειστηριασμού.

Βέβαια θα μας πείτε τι να σου κάνει και η Κυβέρνηση αφού η κοινωνία δεν αντιδρά, κι αυτό είναι η πικρή και μεγάλη αλήθεια.

Να διαβάζουμε πως «μέσα στους επόμενους 10 μήνες σε πλειστηριασμό θα βγουν ακόμα 14.000 ακίνητα, ενώ τα επόμενα 5-7 χρόνια θα βγουν σε πλειστηριασμό 250.000 ακίνητα» και να αλλάζουμε σελίδα στην εφημερίδα γιατί μας είναι αδιάφορο.

Από την άλλη τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έπρεπε να χουν βγει στα χαρακώματα με τέτοιες εξελίξεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο ρόλο που τους εμπιστεύθηκε ο λαός.

  • Στο ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν τα μαχαίρια για να διώξουν τον εκλεγμένο πρόεδρο τους Στέφανο Κασσελάκη, επειδή εκείνοι είναι πιο αριστεροί απ αυτόν.
  • Στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος του Μαρίνου αποδεικνύει καθημερινά πόσο λίγος είναι για αρχηγός έχοντας συμπαρασύρει σε νιρβάνα κι όλα τα υπόλοιπα στελέχη.
  • Το ΚΚΕ φωνάζει αλλά η φωνή του δεν φτάνει εκεί που πρέπει και τα υπόλοιπα κόμματα, μαζί με αυτό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που μας δήλωνε προεκλογικά πως θα είναι το μόνο που θα ασκεί κριτική, επαναπαύονται στις βουλευτικές αποζημιώσεις.

Σάμπως είναι δικά τους τα σπίτια και οι επιχειρήσεις να τους νοιάζει αν θα αλλάξουν χέρια…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon