cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Στην Ελλάδα όμως ζούμε στον παράδεισο…

Στη Γαλλία οι διαμαρτυρίες και καταστροφές για ακρίβεια και συνταξιοδοτικό είναι δίκαιες ενώ στην Ελλάδα ζούμε στον παράδεισο; Υποκριτική η στάση ΜΜΕ – δημοσιογράφων…

Στην Ελλάδα όμως ζούμε στον παράδεισο…

Ακούμε και βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ στα τηλεοπτικά μας κανάλια για τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια που σημειώνονται στην Γαλλία με αφορμή το συνταξιοδοτικό και τις αλλαγές που προωθεί ο πρόεδρος Μακρόν.

Πραγματικά χαίρεσαι να ακούς τους Έλληνες δημοσιογράφους να σχολιάζουν… πόσο ακριβό είναι το κόστος ζωής των Γάλλων, πόσο αγανακτισμένοι είναι για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, χωρίς να βρίσκουν λύσεις και χωρίς αυτά να τα συμμερίζεται ο πρόεδρος τους.

Τους ακούς να σχολιάζουν και να παρατηρούν μέχρι το ακριβό ρολόι που φορούσε ο Μακρόν σε πρόσφατες δηλώσεις του, το οποίο αναγκάστηκε στο διάλειμμα να το βγάλει για να μην δώσει στόχο στους μικρομεσαίους συμπατριώτες του.

Έλληνες δημοσιογράφοι σχολιάζουν μέχρι και το πανάκριβο ρολόι 80.000 ευρώ του Μακρόν, αλλά είχαν ξεχάσει να πουν μια λέξη για τα εξίσου πανάκριβα κηροπήγια των 20.000 ευρώ που όλοι είχαμε δει σε διάγγελμα Μητσοτάκη εν μέσω πανδημίας. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τότε τι μπορεί να είναι;

Και μετά που θα τελειώσουν τα ρεπορτάζ και ο σχολιασμός για τη Γαλλία τους βλέπεις να υπερασπίζονται τα τρύπια καλάθια του Άδωνι Γεωργιάδη που θα λύσουν το πρόβλημα της ακρίβειας, να μιλούν για μειώσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος που ο καταναλωτής δεν βλέπει και γενικότερα να στηρίζουν μια κυβερνητική πολιτική που είναι κατάφορα ενάντια στα μικρομεσαία νοικοκυριά της ίδιας τους της χώρας.

Για τη στάση που κράτησαν δε όταν χρειάστηκε να αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης στην Ελλάδα, δεν θα πούμε τίποτα, γιατί φρόντισαν να το παρουσιάσουν ως αναγκαίο και σωτήριο για την οικονομία και τα ασφαλιστικά ταμεία κακό.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon