cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Θα μας «τσακίσει» η νέα κρυφή χρέωση στους λογαριασμούς ρεύματος…

Την νέα “κρυφή” αύξηση θα την «καταλάβουμε» για τα καλά στους λογαριασμούς ρεύματος αλλά για κακή τύχη των εμπνευστών της θα την καταλάβουν καλά κι εκείνοι… στην κάλπη…

Θα μας «τσακίσει» η νέα κρυφή χρέωση στους λογαριασμούς ρεύματος…

Ευτυχώς που η 1η Μαϊου, οπότε θα δούμε τη νέα κρυφή χρέωση που αποφάσισε η ΡΑΕ να περάσει στους λογαριασμούς του ρεύματος, είναι πριν τις εκλογές κι έτσι ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι θα καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της τσέπης μας ώστε να πράξουν αναλόγως ότι θα έλθει η ώρα αυτές τις πολιτικές να τις καταδικάσουν.

Θα μας «τσακίσει» η νέα κρυφή χρέωση στους λογαριασμούς ρεύματος… αλλά «έχουν γνώσιν οι φύλακες»

Ενώ ακόμα οι λογαριασμοί που μας έρχονται, πάρα τις όποιες κρατικές επιδοτήσεις και την μεγάλη πτώση των τιμών της ενέργειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καίνε και τσουρουφλίζουν τα μηνιαία εισοδήματα μας βρήκε τώρα την ευκαιρία η ΡΑΕ και αποφάσισε να μας επιβαρύνει με μια ακόμα κρυφή χρέωση.

Όπως μάθαμε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας έκανε δεκτή τη νέα επιβάρυνση που έρχεται για τους οικιακούς καταναλωτές μέσα στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις με την αύξηση να ισχύει από την 1η Μαΐου.

Πρόκειται, για μία εκ των ρυθμιζόμενων χρεώσεων η οποία εισπράττεται από τον Διαχειριστή Ελληνικoύ Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) και προορίζεται για επενδύσεις και άλλες δαπάνες της εταιρείας.

Η ΡΑΕ έλαβε αυτήν την απόφαση καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ ζήτησε ως αναγκαίο ρυθμιζόμενο έσοδο 981,7 εκ. ευρώ. Ποσό το οποίο θα αντλήσει από όλες τις κατηγορίες των καταναλωτών.

Εμείς, τα κορόιδα δηλαδή, θα πληρώσουμε ξανά για τις επενδύσεις του ΔΕΔΔΗΕ, όπως πληρώνουμε και για τις ΑΠΕ και για τόσα άλλα που αντί να ελαφρύνουν τους λογαριασμούς μας τους παραφορτώνουν με τα όποια κέρδη να περνούν σε ξένες τσέπες.

Μάλιστα ακούγεται πως την αύξηση θα την «καταλάβουμε» για τα καλά αλλά για κακή τύχη των εμπνευστών της θα την καταλάβουν καλά κι εκείνοι… στην κάλπη…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon