cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Θα στείλουμε τώρα και τον Μπάμπη στην Ευρωβουλή;

Γουστάρουμε Μπάμπη και Πυξ Λαξ αλλά… κάποια στιγμή να σταματήσει το ανέκδοτο του να στέλνουν τα κόμματα στην Ευρωβουλή πρόσωπα που απλά είναι αναγνωρίσιμα!!!

Θα στείλουμε τώρα και τον Μπάμπη στην Ευρωβουλή;

Διαβάσαμε πως ο Μπάμπης Στόκας θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της, Πλεύση Ελευθερίας.

Ο ίδιος μάλιστα σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε: «Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις» είπε ο τραγουδιστής για να προσθέσει «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νέα πρόσωπα».

  • Να πούμε καταρχήν πως λατρεύουμε τους Πυξ Λαξ γιατί με τα τραγούδια τους μεγαλώσαμε και τα θεωρούμε διαχρονικά.
  • Να πούμε επίσης πως μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής ο Μπάμπης Στόκας.

Δεν μπορούμε όμως να μην πούμε πως αυτό το «ανέκδοτο» του να βρίσκουν τα κόμματα πανάσχετα αλλά αναγνωρίσιμα πρόσωπα και να τα στέλνουν στην Ευρωβουλή πρέπει να σταματήσει.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές και λοιποί performers δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε ψηφοδέλτια κομμάτων που ισχυρίζονται πως θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα τους να πάει μπροστά.

Κάπως έχουν μπερδέψει το πράγμα και στην προσπάθεια τους να αντλήσουν ψήφους σε μια εκλογική διαδικασία που φοβούνται πως επειδή δεν κρίνει το μέλλον της Ελλάδας μπορεί να έχει τεράστια αποχή βάζουν στα ψηφοδέλτια ότι βρουν μπροστά τους.

Η Ευρωβουλή δεν είναι θέατρο, ούτε πίστα… κι αν τα πολιτικά κόμματα διέθεταν λίγη σοβαρότητα θα επέλεγαν εκεί να στείλουν την αφρόκρεμα της χώρας κι όχι απλά άτομα που τα ξέρει ο κόσμος.

Αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να κάνουν πρώτα τους ψηφοφόρους να κατανοήσουν τη σημασία της ελληνικής παρουσίας στα ευρωπαϊκά όργανα.

Κι αυτό δυστυχώς όχι μόνο δεν έχει συμβεί αλλά χρόνο με το χρόνο η όλη διαδικασία υποβαθμίζεται και η εικόνα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι απαράδεκτη αφού δεν έχει φωνή…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon