cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Το αίμα τους ενώνει…

Τι ωραία που τα είπαν, τι ωραία που τα βρήκαν ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Τζο Μπάιντεν για όσα τρομακτικά συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Μέση Ανατολή…

Το αίμα τους ενώνει…

Το Ισλαμικό Τζιχάντ, με συνοπτικές διαδικασίες, έδειξε ο Αμερικανός Πρόεδρος ως υπεύθυνο για το λουτρό αίματος στο νοσοκομείο της Γάζας κι έταξε βοήθεια για να μπορέσει το «φιλειρηνικό» Ισραήλ να σκοτώσει τους «βαρβάρους».

Εξάλλου αυτό, όταν δεν σκοτώνουν οι ίδιες οι ΗΠΑ απευθείας, ξέρουν να το κάνουν καλά οι Αμερικανοί, το ζούμε και στην περίπτωση του Ρωσο-ουκρανικού πολέμου με τη συνεχή ενίσχυση του ουκρανικού στρατού με όπλα και χρήμα.

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός Πρόεδρος σε μια αποστροφή του λόγου του για το ποιος είναι πιο φονικός από τον άλλο εξαπέλυσε επίθεση κατά της Χαμάς, λέγοντας ότι «δολοφονεί παιδιά μπροστά στους γονείς τους και οι γονείς μπροστά στα παιδιά τους.

Έκαψαν ανθρώπους ζωντανούς. Βίασαν και δολοφόνησαν γυναίκες.

Αποκεφάλισαν στρατιώτες και έψαχναν τις μυστικές κρυψώνες όπου οι γονείς έκρυβαν τα παιδιά τους.

Φανταστείτε, κύριε πρόεδρε, τον φόβο και τον πανικό αυτών των μικρών παιδιών στις τελευταίες στιγμές, καθώς τα τέρατα ανακάλυπταν τις κρυψώνες τους».

Βέβαια παρέλειψε να πει πως οι δικοί του στρατιώτες-σφαγείς, που είναι πιο οργανωμένοι από τη Χαμάς, δεν ψάχνουν σε κρυψώνες να βρουν μικρά παιδιά και να τα σκοτώσουν στην αγκαλιά των γονιών τους αλλά ρίχνουν τον πύραυλο και τους «καθαρίζουν» όλους μαζί, μικρούς μεγάλους.

Έτσι ανυποψίαστοι δεν προλαβαίνουν να τρομάξουν και το Ισραήλ έχει ήσυχη τη συνείδηση του πως δολοφονεί με «φιλευσπλαχνία».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon