cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Το επιτελικό κράτος και η “επιτυχία” που πιστώνεται η Κυβέρνηση

Στο Μαξίμου μπορεί να έχουν την αυταπάτη πως η χώρα διοικείται αποτελεσματικά κι πως ότι έχουν κάνει είναι και επιτυχημένο, ωστόσο η μεγάλη τους επιτυχία είναι αλλού…

Το επιτελικό κράτος και η “επιτυχία” που πιστώνεται η Κυβέρνηση

Διαβάσαμε στον Τύπο πως ο Πρωθυπουργός, που δεν έχει λέει πάθει σοβαρή ζημιά δημοκοπικά από την υπόθεση των παρακολουθήσεων, διαμορφώνει την «επόμενη ημέρα» του επιτελικού κράτους.

Αυτό το επιτελικό κράτος που μέχρι σήμερα αποδείχθηκε σκέτη αποτυχία όχι μόνο δεν θα ξηλωθεί αλλά όπως δήλωσε στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού «αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα και είναι ο μόνος τρόπος να διοικείται αποτελεσματικά η χώρα».

Και στα θετικά του περίφημου επιτελικού κράτους πιστώνουν τη διαχείριση της Πανδημίας (εντάξει τι είναι τώρα οι  32.552 νεκροί δεν ήταν δα και συγγενείς τους) αλλά και τη διαχείριση των πυρκαγιών (κάηκε η μισή Ελλάδα αλλά εμείς σφυρίζουμε κλέφτικα).

Ξέρουμε εδώ γελάτε αλλά έλα μου που αυτή την αυταπάτη έχουν εκεί στο Μαξίμου: πως διοικείται αποτελεσματικά η χώρα κι πως ότι έχουν κάνει είναι και επιτυχημένο.

Κι εδώ που τα λέμε εμείς τουλάχιστον μια μεγάλη επιτυχία την έχουμε εντοπίσει και τους την πιστώνουμε στο ακέραιο:

Κατάφεραν, τρομοκρατώντας έναν ολόκληρο λαό με κορωνοϊούς, μετανάστες, ενεργειακή κρίση και κρίση ακρίβειας, για τα οποία όπως δηλώνουν δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, να κρατήσουν τους Έλληνες σε σιωπή και «καταστολή», χωρίς να αντιδρούν και χωρίς να βγαίνουν στους δρόμους απαιτώντας οι κυβερνώντες να πάνε στα σπίτια τους… ε αυτό δεν είναι τεράστια επιτυχία;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon