cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Υποκρισία Αυγενάκη με τον Μίλτο Τεντόγλου

Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για… «βραβεία ήθους». Το πρωί δίνει στον Τεντόγλου το βραβείο και το βράδυ κατεβάζει φωτογραφική τροπολογία για τον αποκλεισμό του προπονητή του…

Υποκρισία Αυγενάκη με τον Μίλτο Τεντόγλου

Το «βραβείο ήθους» της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής απένειμε στον αθλητή Μίλτο Τεντόγλου ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, λίγες ώρες μετά την φωτογραφική τροπολογία για τον αποκλεισμό του προπονητή του Γιώργου Πομάσκι, από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Μάλιστα τη βράβευση τη διαφήμισε και ο ίδιος ο υφυπουργός στα social media την ώρα που ο κόσμος του στίβου «βράζει» εναντίον του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα ζητήματα του αθλητισμού.

Βλέπετε ο Πομάσκι, εκτός από σπουδαίος προπονητής, που έχει βγάλει αθλητές όπως ο Τεντόγλου είναι και στο ΚΚΕ και αυτά τα πράγματα δεν συγχωρούνται από τον υπουργό.

Για τις μεθοδεύσεις και τις κινήσεις κάτω από το τραπέζι τον κατήγγειλε ευθέως η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ (και βουλεύτρια) Σοφία Σακοράφα αλλά μάλλον δεν ιδρώνει το αυτί του.

Ξέρει πως το θέμα θα θαφτεί από τα «φίλια» ΜΜΕ που ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, θα συνεχίζουν να του δίνουν βήμα για να μιλά για την κοσμογονία στον χώρο του αθλητισμού.

Δείτε εδώ:

Ο ίδιος ο Πομάσκι πάντως, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM είπε: «Το πρωί με αποπέμπουν και το βράδυ με βραβεύουν για τη δουλειά μου».

Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για… «βραβεία ήθους».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon