cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Επιστρέφουν τον Ιούλιο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Χώνος Μυλοποτάμου

Την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Χωνιανών…

Επιστρέφουν τον Ιούλιο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Χώνος Μυλοποτάμου

Επιστρέφουν το φετινό Ιούλιο οι θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που οργανώνει στο Χώνος Μυλοποτάμου στις αρχές Ιουλίου με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Κυριακής ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Χωνιανών Μυλοποτάμου «Το Χώνος».

Οι εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο «Αγιοκυριακάτικες Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις» που στηρίζονται τόσο από την Περιφέρεια Κρήτης όσο και από τον Δήμο Μυλοποτάμου, περιλαμβάνουν συναυλίες, χορούς, έκθεση ζωγραφικής, κεραμικής και μινιατούρας και φυσικά, αθλητικές δραστηριότητες.

Οι φετινές εκδηλώσεις στην ορεινή γωνιά του Μυλοποτάμου ανοίγουν με κρητική, παραδοσιακή μουσική σε ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων. Χορευτικοί όμιλοι θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες στον Μυλοπόταμο στην αίσθηση των κρητικών χορών όλης της Κρήτης, ενώ στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής, επεξεργασίας πέτρας, κεραμικής και μινιατούρας.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Χώνος Μυλοποτάμου ξεκινούν το Σάββατο 2 Ιουλίου και θα συνεχιστούν και την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Τέλος οι θρησκευτικές εκδηλώσεις, στο Χώνος Μυλοποτάμου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Κυριακής, θα γίνουν την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 19:30, όπου θα πραγματοποιηθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και θα κορυφωθούν την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 07:30 το πρωί, με τη Θεία Λειτουργία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon