cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Πάνω από 150 πολιτιστικές εκδηλώσεις οργανώνονται το καλοκαίρι στα Χανιά

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να καθιερωθούν τα Χανιά και ως πολιτιστικός προορισμός..

Πάνω από 150 πολιτιστικές εκδηλώσεις οργανώνονται το καλοκαίρι στα Χανιά

Περισσότερες από 150 εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, θέατρο, παιδικές παραστάσεις, χορός, που θα «φιλοξενηθούν» σε χώρους πολιτισμού της πόλης συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων και της πολιτιστικής επιχείρησης του Δήμου, (ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ).

Στο φετινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το πρώτο διεθνές φεστιβάλ βιβλίου, ενώ θα υπάρξουν και νέες παραγωγές ενώ όπως ανέφερε ο δήμαρχος Χανίων, «στόχος μας είναι να καθιερωθούν τα Χανιά και ως πολιτιστικός προορισμός»

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι από το αναβαθμισμένο site της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, μπορεί ο χρήστης πλέον να προμηθεύεται εισιτήρια εκδηλώσεων να καταθέτει ηλεκτρονικά το αίτημα για παραχώρηση χώρων να ενημερώνεται για όλες τις δράσεις πολιτισμού και τα μνημεία της πόλης.

Απο την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης τόνισε ότι οι εκδηλώσεις είναι για όλους, μικρούς μεγάλους, δημότες και επισκέπτες και περιλαμβάνουν περισσότερους χώρους τέχνης. Ακόμα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι πλέον υλοποιείται ο σχεδιασμός για αξιοποίηση περισσότερων χώρων πολιτισμού.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ Μανώλης Παπαδάκης αναφέρθηκε στις νέες λειτουργίες της σελίδας της πολιτιστικής επιχείρησης του δήμου και στις δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon