cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

H Κρήτη είναι το αγαπημένο νησί των Ολλανδών

Τους δέκα δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για το 2024 ανακοίνωσε η βραβευμένη Ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net μετά από μεγάλη ψηφοφορία των αναγνωστών της, με την Κρήτη να βρίσκεται στην πρώτη θέση…

H Κρήτη είναι το αγαπημένο νησί των Ολλανδών

Τους δέκα δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για το 2024 ανακοίνωσε η βραβευμένη Ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Griekenland.net μετά από μεγάλη ψηφοφορία των αναγνωστών της, με την Κρήτη να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Το κοινό του δημοφιλούς ιστότοπου ψήφισε στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης, την Κρήτη, τη Σάμο και την Κέρκυρα με ποσοστά 16%, 10% και 10% αντίστοιχα, με βάση την πρόθεση για ταξίδια στην Ελλάδα τη νέα σεζόν. Ακολουθούν η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά, η Κως, η Λευκάδα, η Πελοπόννησος, η Λέσβος και η Κάρπαθος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Griekenland.net, που εμπιστεύονται χιλιάδες επαναλαμβανόμενοι Ολλανδοί επισκέπτες της Ελλάδας, η Κρήτη είναι το αγαπημένο νησί των Ολλανδών, η Σάμος κερδίζει τις εντυπώσεις με τα πανέμορφα χωριά και τις μαγευτικές περιπατητικές διαδρομές της και η Κέρκυρα κάνει δυναμική επιστροφή στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon