cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Φόβοι για έξαρση του κορωνοϊού μέσα στο καλοκαίρι

Τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού, έκρουσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης. Δεν δηλώνονται όλα τα κρούσματα ισχυρίζεται ο καθηγητής!!!

Φόβοι για έξαρση του κορωνοϊού μέσα στο καλοκαίρι

Ο καθηγητής εκτιμά πως μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχει έξαρση της νόσου. «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρώιμης επιδημικής έξαρσης του κορωνοϊού καλοκαιριάτικα» είπε ο καθηγητής και προειδοποίησε τους πολίτες να προσέχουν.

Ο κ. Τζανάκης μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού υποτιμώνται λέγοντας ότι «οι μισοί από τους οποίους αυτοδιαγιγνώσκονται δεν δηλώνουν το κρούσμα».

100 εισαγωγές την ημέρα

Ο καθηγητής επεσήμανε πως μετά την χαλάρωση των μέτρων «σταμάτησε η μείωση των εισαγωγών στα νοσοκομεία και επανήλθαμε στις 100 εισαγωγές την ημέρα», γεγονός που επιβεβαιώνει όπως τόνισε το ότι έχουμε περισσότερα κρούσματα από τα όσα ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ.

Ο κ. Τζανάκης, υποστήριξε ότι «με ατομική ευθύνη του καθενός θα πρέπει να φοράμε τη μάσκα, ιδίως όπου υπάρχει επισφαλές επιδημιολογικό περιβάλλον».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon