cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

«Για τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, ποιος θα κλάψει;»

Αν ο Εργοτέλης είχε VAR και ξένο διαιτητή πέρσι στη Νίκαια, ίσως φέτος να ήταν εκείνος, στην μεγάλη κατηγορία…

«Για τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, ποιος θα κλάψει;»

Πέρσι ο διαιτητής Φωτιάς, έκαψε τον Εργοτέλη, στο μπαράζ ανόδου με τον Ιωνικό στη Νίκαια και μετά το 0-1, έκανε ότι περνούσε απο το χέρι του, ώστε να γίνει η ανατροπή και ο Ιωνικός να πάρει την άνοδο, στην μεγάλη κατηγορία.

Φέτος, ο αρχιδιαιτητής Κλάτενμπεργκ, ζήτησε απο την ΕΠΟ και το αίτημα του έγινε δεκτό, όλα τα μπαράζ να γίνουν με VAR και ξένους διαιτητές.

Τόσο τα μπαράζ ανόδου της Σούπερ Λίγκ 2, όσο και το μπαράζ του προτελευταίου της Σούπερ Λίγκ 1, με τον δεύτερο της Σούπερ Λίγκ 2.

Αν ο Εργοτέλης είχε VAR και ξένο διαιτητή πέρσι στη Νίκαια, ίσως φέτος να ήταν εκείνος, στην μεγάλη κατηγορία.

Είναι όμως, αργά για δάκρυα.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης, με αφορμή την απόφαση αυτή του Κλάτενμπεργκ, για ξένους διαιτητές και VAR στα μπαράζ, κάνει λόγο για «παραδοχή ενοχής» με ανάρτηση του στο Facebook.

Ενώ αποδίδει την ενέργεια αυτή, στο γεγονός ότι «μάλλον φταίει ότι ενδιαφερόμενοι για την άνοδο είναι δύο ισχυροί ποδοσφαιρικοι κ οικονομικοί παράγοντες και όχι ο Εργοτέλης με ιδιοκτήτη κάποιον Αιγύπτιο (ποιός θα κλάψει;)».

Ωστόσο, ο παράγοντας του Εργοτέλη, καταλήγει λέγοντας πως «παρ’ όλα αυτά η απόφαση σας κύριοι, είναι στη σωστή κατεύθυνση και ας είναι υπεύθυνος για αυτό, ο σύλλογος μας, ώστε να μην καταφέρει κάποιος “Φωτιάς” να καταστρέψει τα όνειρα όσων αγωνιστούν στους αγώνες μπαράζ. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες που άξια κατέκτησαν την πρώτη θέση στους ομίλους τους».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon