cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Μεταγραφές: To…αλατοπίπερο του καλοκαιριού!

Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια για τον ΟΦΗ, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και αυτό δείχνει ότι έχουμε μπεί στην πιο ενδιαφέρουσα εποχή του χρόνου!

Μεταγραφές: To…αλατοπίπερο του καλοκαιριού!

Το πάρε-δώσε τον ομάδων, τις μεταγραφικές αφίξεις, αλλά και τις αποχωρήσεις παικτών που δεν θα συνεχίσουν στις ομάδες που βρίσκονται.

Ολα αυτά δηλαδή που θέλει να διαβάζει ο φίλαθλος κόσμος!

Το αλατοπίπερο του καλοκαιριού, όπου δεν υπάρχει αγωνιστική δράση!

Στον ΟΦΗ, μετά το όνομα του Σωτήρη Νίνη, για τον οποίο η ΠΑΕ πάντως επίσημα, τονίζει ότι δεν απασχολεί μεταγραφικά το σύλλογο, αλλά δυο ονόματα έκαναν την εμφάνιση τους.

Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ της Βέροιας Σάββας Μούργος, είναι ένας παίκτης, που παρακολουθεί το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ.

Ο Μούργος ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, σε μικρή ηλικία είχε δοκιμαστεί στην Αρσεναλ πήγε στη Νόριτς, αργότερα στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με την Ντόρντερχτ και επέστρεψε στην Ελλάδα για τη Βέροια, καθώς ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς και αυτοί ήταν η βασική αιτία που του έβαλε φρένο στο ευρωπαικό του όνειρο.

Το δεύτερο όνομα, είναι ο 19χρονος τερματοφύλακας Αlejandro Palop (γενν. 11/11/03), υιός του παλαίμαχου άσου της Σεβίλλης, της Βαλένθια και της Βιγιαρεάλ, ο οποίος είναι ήδη στο Ηράκλειο και περνά απο το μικροσκόπιο των προπονητών του ΟΦΗ.

Οσο περνά ο καιρός και μπαίνουμε στο καλοκαίρι, όλο και περισσότερες τέτοιες ειδήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon