cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 08.05 2024

Ο Ηρόδοτος και ένα τζακ-ποτ για το κρητικό ποδόσφαιρο

Ο Ηρόδοτος σε ένα φινάλε-θρίλερ στην Σούπερ Λίγκ 2, με πολλές… κακοτοπιές και «παγίδες» έκανε αυτό που έπρεπε για να μην μπλέξει!!!

Ο Ηρόδοτος και ένα τζακ-ποτ για το κρητικό ποδόσφαιρο

Πήρε το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη (2-1) και έμεινε στην κατηγορία, χωρίς να περιμένει την εξέλιξη του αγώνα Αιγάλεω-Διαγόρας.

Το παιχνίδι στο «Ελ Πάσο» ήταν στο 88’ 1-0 και τελικά έληξε με1-2, καθώς οι Ροδίτες με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, άρπαξαν το εισιτήριο της σωτηρίας και έστειλαν στη Γ’ Εθνική, τον αντίπαλο του Ηροδότου, Αστέρα Βλαχιώτη.

Αν ο Ηρόδοτος, δεν είχε κερδίσει το παιχνίδι, θα ήταν εκείνος πουθα υποβιβαζόταν, ακόμα και με ισοπαλία!

Θα ήταν κρίμα όμως, να την πατήσουν και να αφήσουν στην μέση τον «άθλο»που έκαναν στον δεύτερο γύρο, στον οποίο με μια πορεία σχεδον πρωταθλητισμού, μάζεψαν 31 βαθμούς, απο τους μόλις 6 που είχαν συγκεντρώσει μέχρι τον Ιανουάριο, όταν η ομάδα έδειχνε ότι δυσκολευόταν, ακόμα και να διεκδικήσει τηνσωτηρία της.

Το φινάλε ήταν «γλυκό» για τον Ηρόδοτο, ο οποίος πήγε διαβασμένος στην τελευταία αγωνιστική, αλλά και συνειδητοποιημένος, ότι εδώ που είχε φέρειτ ο πράγμα, έπρεπε να ορίσει μόνος του, την τύχη του.

Και το έκανε πανηγυρικά, ολοκληρώνοντας ένα τζακ-ποτ για το Κρητικό ποδόσφαιρο, το οποιο διατήρησε και τις 5 του δυνάμεις στην Σούπερ Λίγκ 2, με ποδοσφαιρική εκπροσώπηση απο όλους τους νομούς της Κρήτης!

Τα Χανιά, η Επισκοπή Ρεθύμνου και ο Εργοτέλης απο το Ηράκλειο, είχαν σώσει απο νωρίς την παρτίδα.

Στην τελευταία αγωνιστική, τα κατάφεραν ο Ηρόδοτος απο το Ηράκλειο και ο ΟΦΙεράπετρας απο το Λασίθι.

Ετσι η Κρήτη θα παίζει μπάλα και του χρόνου με 5 ομάδες στην κατηγορία, γεγονός που αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους κρητικούς ποδοσφαιριστές, που δίνουν μάχη για να μπούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ας ευχηθούμε ότι του χρόνου, θα υπάρχει απο την Κρήτη και κάποιαομάδα, που θα μπορέσει να διεκδικεί άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Το έκανε πέρσι ο Εργοτέλης, το προσπάθησαν φέτος τα Χανιά, αλλά η «υπέρβαση» δεν ήρθε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon