cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Ρίχνει γέφυρες για να επιστρέψει στον ΟΦΗ

Ο Σεμέντο ανακοίνωσε και επίσημα το αντίο του από την Ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ και η επιστροφή στον ΟΦΗ, είναι ένας πιθανός προορισμός για εκείνον…

Ρίχνει γέφυρες για να επιστρέψει στον ΟΦΗ

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Απομένει να δούμε αν συμβαίνει το ίδιο για την περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο, του 26χρονου εξτρέμ απο το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απο την Φορτούνα Σιτάρντ και έχει ήδη ρίξει «γέφυρες» για να επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Ο Σεμέντο ανακοίνωσε και επίσημα το αντίο του απο την Ολλανδική ομάδα και η επιστροφή στον ΟΦΗ, είναι ένας πιθανός προορισμός για εκείνον.

Ο ΟΦΗ αναζητάει παίκτη για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, καθώς είναι μετέωρη η παραμονή του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ενώ, με το γραφείο μάνατζερ που συνεργάζεται ο Σεμέντο, ο ΟΦΗ διατηρεί καλές σχέσεις.

Ο 26χρονος σήμερα Σεμέντο, είχε βγάλει μάτια στον ΟΦΗ προν απο δυο χρόνια και μάλιστα είχε ψηφιστεί απο τους ποδοσφαιριστές, καλύτερος παίκτης του πρώτου γύρου στην Σούπερ Λίγκ 1.

Μάλιστα, είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός για την περίπτωση του, αλλά οι Ολλανδοί της Φορτούνα, νόμιζαν ότι είχαν στις τάξεις τους, τον Μαραντόνα και το…πουλάκι πέταξε, για να βγάλουν κάποια καλά χρήματα.

Λέγεται ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν καταθέσει πρόταση 1 εκ. ευρώ.

Δεν τον πούλησαν και τελικά τους έμεινε …αμανάτι και τώρα φεύγει ως ελεύθερος.

Αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε πέρσι και για το λόγο αυτό δεν έπαιξε σχεδόν καθ’ όλου, αποτελεί μια καλή περίπτωση για τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon