cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

Στα Χανιά ολοκληρώθηκε το 1ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου

Στον αγώνα συμμετέχουν 18 ομάδες με 133 ποδηλάτες, που εκπροσωπούν 5 ηπείρους και 26 χώρες…

Στα Χανιά ολοκληρώθηκε το 1ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου
Ο Νεοζηλανδός Άαρον Γκέιτ ήταν ο μεγάλος νικητής του 1ου ΕΤΑΠ του Ποδηλατικού Γύρου.

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από τα Νεώρια ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το 1ο ΕΤΑΠ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες διάνυσαν μέσω της ενδοχώρας του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και των Χανίων απόσταση 179 χιλιομέτρων για να καταλήξουν σταδιακά στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων όπου τους περίμενε μεγάλος αριθμός πολιτών. 

Ο Νεοζηλανδός Άαρον Γκέιτ ήταν ο μεγάλος νικητής του 1ου ΕΤΑΠ καθώς πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού σε 4 ώρες 23 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, με αρκετή διαφορά από τον δεύτερο.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές έγινε μπροστά στο Γιαλί Τζαμί της παλιάς πόλης και συνοδεύτηκε από παραδοσιακό κρητικό συγκρότημα.

Ο Ποδηλατικός Γύρος συνεχίζεται με το 2ο ετάπ (Αθήνα-Ιτέα) και χώρο εκκίνησης το Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών. Η συνολική απόσταση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας είναι 846.6 χιλιόμετρα, περιλαμβάνει 5 ΕΠΑΤ με τους συμμετέχοντες να διασχίζουν 28 πόλεις για να καταλήξουν την 1η Μαΐου στα Ιωάννινα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon