cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 13.05 2024

«Προβληματική η απόφαση για το σπάσιμο της κατάληψης Ευαγγελισμού»

Ο Γιάννης Ζαϊμάκης, καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, μιλά στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη, για το καθεστώς καταστολής που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο…

«Προβληματική η απόφαση για το σπάσιμο της κατάληψης Ευαγγελισμού»

Ο Γιάννης Ζαϊμάκης, καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, μιλά στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη, για το καθεστώς καταστολής που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο, τονίζοντας ότι ναι μεν η απόφαση πάρθηκε από το αρμόδιο υπουργείο, ωστόσο το έναυσμα έδωσε το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ο καθηγητής θέτει ερωτήματα για τους όρους και τον τρόπο που έγινε η επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης του Ευαγγελισμού που οδήγησε στον τραυματισμό ενός ατόμου, ενώ κατακρίνει την θριαμβολογία ορισμένων για αυτήν την εξέλιξη.

Επίσης εκφράζει τον προβληματισμό του για την απόφαση του Πανεπιστημίου να ζητήσει την εκκένωση, ενώ αναφέρεται και στον ακατανόητο αστυνομικό αποκλεισμό των γραφείων του Α.Σ. Τηγανίτη κατά τη διάρκεια συνέλευσης αλλά και στην αστυνομοκρατία που επικρατεί στο Ηράκλειο.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon