cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Καθόλου σιγά τα ωά…

Το κράτος τώρα είναι η αστυνομία και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ακόμα και… ζούζες. Τι όχι; Δεν ξέρω… ας ρωτήσουμε και τον… ειδικό αστυνομικό αναλυτή…

Καθόλου σιγά τα ωά…

Ο Μπαλάσκας, λοιπόν, κλήθηκε να σχολιάσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε κι εμφανίζει έναν αστυνομικό της ομάδας “Ζ” να κάνει τη σούζα του με την υπηρεσιακή του μηχανή, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Ο «ειδικός αστυνομικός αναλυτής», Σταύρος Μπαλάσκας, αφού είπε, χαζογελώντας, ότι έχει κάνει κι αυτός τις σούζες του, υποστήριξε τα παρακάτω:

«Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού με μια σούζα, σιγά τα ωά. Έχει γίνει ΠΔΕ, ούτε καν ΕΔΕ. Αν πάει σε ΕΔΕ, θα τιμωρηθεί ο αστυνομικός με 10 άντε 15 ευρώ, γι’ αυτήν την μικροσούζα, δεν είναι σούζα τεραστίων διαστάσεων. Είναι μια πειθαρχική παραβασούλα για μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού, που τιμωρείται με ένα μικρό πρόστιμο, σιγά τα ωά. Είναι μια σούζα, αποτελεί για τον αστυνομικό εν ενεργεία πειθαρχική παράβαση, είναι απρέπεια επί της οδού εν ώρα υπηρεσίας, αν πάει σε ΕΔΕ θα τιμωρηθεί ως προβλέπεται. Τι παραπάνω;».

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά από την πλευρά της σημείωσε: «Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι κάποιος αστυνομικός σε έναν δρόμο πολυσύχναστο αποφασίσει να κάνει μια σούζα, θα σας πω ότι κακώς έγινε, δεν ξέρουμε όμως πως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Διερευνώνται όλα τα πραγματικά περιστατικά, θα αναλυθεί το βιντεοληπτικό υλικό. Ο κύριος Μπαλάσκας που οδηγεί δίκυκλες μοτοσικλέτες θα μας πει ακριβώς. Δεν μπορεί να ξέρω ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά. Είναι σημαντικό να παίρνουμε αποστάσεις όταν δεν γνωρίσουμε τα πραγματικά περιστατικά».

Δείτε το βίντεο με τον αστυνομικό

Όπως και να χει… το κράτος τώρα είναι η αστυνομία και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει… τι όχι;

Για δοκιμάστε και εσείς να κάνετε… σούζα, έστω και… μικροσούζα, και τα ξαναλέμε, αν βέβαια την βγάλετε καθαρή και δεν τύχει να εκπυρσοκροτήσει κανένα αστυνομικό όπλο εκεί κοντά… ειδικά δε αν είστε και τίποτα πιο… σκουρόχρωμος ή ακόμα – ακόμα Ρομά (έγκλημα από μόνο του αυτό)

Όσο για τον… «ειδικό αστυνομικό αναλυτή»… η ποιότητα και το ήθος του γνωστά… έχει καλές συμβουλές μάλιστα και για πιο… “χοντρές” παραβάσεις, αλλά και συμβουλές σε επίδοξους γυναικοκτόνους (γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά)… ενώ έχει αναφερθεί (Οκτώβριος 2021) και στις… “ειδικές” ορμόνες των αστυνομικών που “καβαλάνε” μηχανές με αφορμή τότε την εν ψυχρό δολοφονία του 18χρονου Ρομά στο Πέραμα…

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εξακολουθεί να εμφανίζεται συνεχώς στα τηλεοπτικά παράθυρα και εκφέρει λόγο, άποψη και προτάσεις για καίρια ζητήματα. Κι αυτό, όσο φαινομενικά αθώο μπορεί να ακούγεται, είναι και αποδεικνύεται επικίνδυνο. Και φυσικά θα πρέπει να σταματήσει.

Αρκετά… με τους κάθε είδους… “ειδικούς αναλυτές – παπατζήδες”. Μπουχτήσαμε…

Και όχι… ούτε καν οι τάχα μου αθώες “μικροσούζες” ενός κρατικού υπαλλήλου είναι αφορμή για χαζογελάκια και πλακίτσα στα κανάλια. Και βέβαια η “χαριτωμένη” αυτή φάση δεν είναι καθόλου… σιγά τα ωά!!!

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon