cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Ο ANT1 αποσύρει το Μουντιάλ από τη συνδρομητική πλατφόρμα

Μετά το απόλυτο μπάχαλο με την συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αναμένεται η προβολή του Μουντιάλ να μεταφερθεί στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 και στο Μακεδονία tv – Όλοι οι αγώνες της Τετάρτης στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1

Ο ANT1 αποσύρει το Μουντιάλ από τη συνδρομητική πλατφόρμα

Πληροφορίες θέλουν τον ΑΝΤ1 να αποσύρει το μουντιάλ από τη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και την προβολή όλων των αγώνων της διοργάνωσης στο ελεύθερο τηλεοπτικό δίκτυο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε χθες όταν η πλατφόρμα κατέρρευσε και οι συνδρομητές δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου που εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν τα media, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 αναμένεται να μεταφέρει όλο το Μουντιαλ στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 και στο Μακεδονία tv, ενώ παράλληλα θα κάνει επιστροφή χρημάτων (μερική ή ολική) στους συνδρομητές του ant1_plus που εγγράφηκαν στην πλατφόρμα το τελευταίο 15ημερο ή μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε όσους εγγράφηκαν στον ant1plus το τελευταίο 15ημερο θα γίνει πλήρης επιστροφή χρημάτων (19,99/εξάμηνο) και σε όσους γράφτηκαν πριν ένα μήνα, θα επιστραφούν τα μισά χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο χθες, όσο και σήμερα, η συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 παρουσίασε σοβαρά τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους πρώτους αγώνες της διοργάνωσης.

Όλοι οι αγώνες της Τετάρτης στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1

Για την ώρα πάντως όλοι οι αγώνες της Τετάρτης θα προβληθούν στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η απόφαση δεν αποκλείεται να ισχύσει για όλους τους αγώνες!!!

Στην ελεύθερη μετάδοση των σημερινών (23/11) αγώνων του Μουντιάλ 2022 από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1, αποφάσισε η διοίκηση του καναλιού μετά τα συνεχιζόμενα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή να ισχύσει για όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη (23/11) και θα μεταδοθούν και από τον ΑΝΤ1 και από τη συνδρομητική πλατφόρμα είναι οι εξής:

  • 12:00 Μαρόκο – Κροατία (6ος όμιλος)
  • 15:00 Γερμανία – Ιαπωνία (5ος όμιλος)
  • 18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα (5ος όμιλος)
  • 21:00 Βέλγιο – Καναδάς (6ος όμιλος)

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon