cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Θα “φάνε” καλά οι μεγαλοεργολάβοι και στη Θεσσαλία

Πίσω από τα νούμερα και τα έργα που αραδιάζει ο Μητσοτάκης κρύβεται μόνο το κέρδος και σίγουρα όχι για την κοινωνία αλλά για τους λίγους και εκλεκτούς…

Θα “φάνε” καλά οι μεγαλοεργολάβοι και στη Θεσσαλία

3 δισεκατομμύρια θα στοιχίσει η αποκατάσταση των ζημιών από τις καταστροφικές κακοκαιρίες Daniel και Elias ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με καμάρι και υποσχέθηκε νέες οδικές, σιδηροδρομικές υποδομές, καθώς και αποκατάσταση σχολείων.

Ακούγοντας τον αυτόματα το μυαλό μας πήγε σε όλους εκείνους τους μεγαλοεργολάβους που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε προτεκτοράτο τους και αναλαμβάνουν τα μεγάλα έργα με το αζημίωτο.

Θα “φάνε” καλά σίγουρα και απ αυτό το πακέτο… οι αγαπημένοι και εκλεκτοί μας μεγαλοεργολάβοι

Σκεφτήκαμε και που θα εξευρεθούν αυτοί οι πόροι συνειδητοποιώντας τη μαύρη αλήθεια, ότι δηλαδή θα βγουν από την τσέπη μας κι από έργα που θα στερήσουν σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Αλλά και οι Θεσσαλοί μη νομίζετε πως θα ξεπαραδιαστούν λιγότερο…

Η ιδιωτικοποίηση του νερού που τους ετοιμάζει η Κυβέρνηση (μετά θα πάρουμε σειρά όλοι οι υπόλοιποι) θα αδειάσει τις τσέπες τους και θα κάνει το νερό είδος πολυτελείας.

Γιατί πίσω από τα νούμερα και τα έργα που αραδιάζει ο Μητσοτάκης κρύβεται μόνο το κέρδος και σίγουρα όχι για την κοινωνία αλλά για εκείνους που τα εκτελούν και εκείνους που τους τα αναθέτουν.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon