cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Κρήτη τόπος των αντιθέσεων

Καταλληλότερες εικόνες που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το σλόγκαν «Κρήτη τόπος των αντιθέσεων» δε νομίζουμε πως υπάρχουν…

Κρήτη τόπος των αντιθέσεων

Ένα νησί με τις καλύτερες ξενοδοχειακές υποδομές πολλών αστέρων, με πάνω από 6 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο, με πόλεις και χωριά γεμάτα ιστορία, σε κάθε γωνιά του κρύβει και μια έκπληξη.

Όπως αυτή που βιώνουν οι τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή του Πρέβελη, οι οποίοι κατευθυνόμενοι προς τη διάσημη παραλία με τους φοίνικες έχουν μπροστάρηδες κοπάδι προβάτων.

Τα συμπαθή τετράποδα συνηθισμένα πια στην ανθρώπινη παρουσία κινούνται δίπλα στα αυτοκίνητα, περνούν μπροστά από την ταβέρνα του γεφυριού και βολτάρουν ανενόχλητα, μέσα στο μεσημέρι, σε έναν τόπο που συγκεντρώνει τους καλοκαιρινούς μήνες πλήθος επισκεπτών.

Είναι κι αυτά κομμάτι του φυσικού τοπίου κι ας θεωρούμε την περιοχή του Πρέβελη κατά βάσην τουριστική. Σε τέτοια μέρη και τα δυο μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, κι αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο, γενικότερα, ώστε η Κρήτη να μην χάσει την ταυτότητα της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon