cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Αποκατάσταση φρεατίου  επί της οδού Πολύμνιας, επεισόδιο… χάσαμε το μέτρημα

Και εγένετο το θαύμα, έφυγε το σιδερένιο κάλυμμα που έκρυβε τις ντροπές τους και αποκαλύφθηκε ένα φρεάτιο στο ύψος του δρόμου, χωρίς κακοτεχνίες…

Αποκατάσταση φρεατίου  επί της οδού Πολύμνιας, επεισόδιο… χάσαμε το μέτρημα

Ο λόγος για το πολύπαθο φρεάτιο επί της οδού Πολύμνιας στη Νέα Αλικαρνασσό, το οποίο, όπως είχαμε ξαναγράψει, είχε καταντήσει σήριαλ με τις διαρκείς επισκευές που αντί να αποκαθιστούν το πρόβλημα του το έκαναν χειρότερο.

Όλα ξεκίνησαν από μια βλάβη στο φρεάτιο που φτιάχτηκε αλλά άφησε στην επιφάνεια του δρόμου μια μεγάλη λακκούβα. Μετά από καιρό έστρωσαν άσφαλτο και τσιμέντο που «έκατσαν» από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και δημιούργησαν μια νέα λακκούβα.

Στη συνέχεια τα συνεργεία κάλυψαν με ένα σιδερένιο κάλυμμα τη λακκούβα και ακολούθως ήλθαν και έκρυψαν με άσφαλτο τα τρία τέταρτα του φρεατίου, στη λογική πως αν χαλάσει ξανά θα σπάσουν την άσφαλτο.

Όταν η κακοτεχνία τους σχολιάστηκε έντονα έφεραν ξανά το μεταλλικό κάλυμμα και έκρυψαν το χάλι που προκάλεσαν και τώρα επιτέλους δεήθηκαν, και αφού έσπασαν την άσφαλτο που κακώς είχαν τοποθετήσει πάνω στο φρεάτιο, το έφεραν στα ίσα του με τσιμέντο γύρω του και άσφαλτο μόνο εκεί που χρειαζόταν.

Για να δούμε θα αντέξει;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon