cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Άραγε γιατί ο Δ. Μινώα Πεδιάδας δεν δημοσίευσε την απόφαση που υποχρεώθηκε να πάρει για την απαλλαγή τελών;

Άλλο ένα από τα πολλά και ακατανόητα φάουλ της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας που κατά πως φαίνεται βλέπει το Σύλλογο των Σεισμόπληκτων όχι ως σύμμαχο στον κοινό αγώνα για αποκατάσταση των σεισμόπληκτων αλλά ως αντίπαλο…

Άραγε γιατί ο Δ. Μινώα Πεδιάδας δεν δημοσίευσε την απόφαση που υποχρεώθηκε να πάρει για την απαλλαγή τελών;

Μάλλον δεν αξιολόγησαν οι δημοτικοί Άρχοντες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας ως ιδιαίτερα σοβαρή την απόφαση που υποχρεώθηκαν να πάρουν για την εφαρμογή της απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων και τέλους ακίνητης περιουσίας για τα μη κατοικήσιμα ακίνητα, λόγω της σεισμικής δόνησης της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Γι αυτό και επέλεξαν να ΜΗΝ τη δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου για να ΜΗΝ ενημερωθούν οι σεισμόπληκτοι στα διοικητικά τους όρια για τα χρήματα που γλιτώνουν.

Με την απόφαση αυτή το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας ανακαλεί την υπ’ αριθμ 11/2022 προηγούμενη απόφαση του καθώς και την απόφαση 335/2021 της οικονομικής επιτροπής που αφορούσαν τα τέλη.

Για τις αποφάσεις αυτές να θυμίσουμε είχε προσφύγει ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα” στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 κατά της απόφασης της συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (3105/21-04-2022), όπως και κατά της 11/2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και δικαιώθηκε απαλλάσσοντας τους σεισμόπληκτους από ένα μεγάλο βραχνά, από τους πολλούς που τους πνίγουν.

Ευτυχώς ο Σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ» δεν έκανε τη χάρη στο Δήμο, βρήκε και ανάρτησε τη σχετική απόφαση στην σελίδα του στο Facebook για να μπορέσουν να λάβουν γνώση της όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Άλλο ένα από τα πολλά και ακατανόητα φάουλ της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας που κατά πως φαίνεται βλέπει το Σύλλογο των Σεισμόπληκτων όχι ως σύμμαχο στον κοινό αγώνα για αποκατάσταση των σεισμόπληκτων αλλά ως αντίπαλο που προσπαθεί να ξορκίσει αγνοώντας τον και μαζί με αυτόν αγνοώντας πολλές από τις θετικές και προς όφελος των σεισμόπληκτων πρωτοβουλίες που λαμβάνει.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon