cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ας σεβαστούν έστω τους οδοκαθαριστές

Καλά τα ερωτικά ραντεβού στην… “απομονωμένη” παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού, αλλά τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην μέση του δρόμου τι πολιτισμό δείχνουν;

Ας σεβαστούν έστω τους οδοκαθαριστές

Δεν κατανοούμε όλους εκείνους που με μοναδική ευκολία ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου τους και πετάνε στο δρόμο μπουκάλια, άδεια πακέτα τσιγάρων κι ένα σωρό άλλα περιτυλίγματα όμως πολύ περισσότερο δεν κατανοούμε εκείνους που ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου τους για να πετάξουν σε δρόμο, όπου κινούνται καθημερινά δεκάδες περιπατητές, τα προφυλακτικά τους.

Η εικόνα που βλέπετε στη κεντρική φωτογραφία του άρθρου είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασσού.

Κάποιοι αργά το βράδυ λόγω απομόνωσης της περιοχής την επιλέγουν για τα ερωτικά ραντεβού τους. Και μέχρι εδώ όλα καλά, ωστόσο το να πετάνε μετά τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην άσφαλτο απ’ όπου την επόμενη μέρα θα περάσει τόσος κόσμος το θεωρούν σωστό;

Έχει καλαθάκια και σε αυτό το δρόμο και παρακάτω να τα χρησιμοποιήσουν, ας μην δείχνουν τον πολιτισμό τους με αυτό τον τρόπο, ας σεβαστούν έστω τους οδοκαθαριστές που κάποια στιγμή θα πρέπει να τα μαζέψουν από κάτω.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon