cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Δικάζονται ξανά για τον θάνατο ηλικιωμένης μετά από ληστεία

Οι δράστες είχαν τραυματίσει την ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια ληστείας, ενώ το θύμα πέθανε την επόμενη μέρα…

Δικάζονται ξανά για τον θάνατο ηλικιωμένης μετά από ληστεία

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ξεκινάει σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας μίας 89χρονης γυναίκας μετά από ληστεία που είχε σημειωθεί στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στο Ζηρό Σητείας, τον Φεβρουάριο του 2019.

Στο εδώλιο κάθονται τέσσερις άνδρες,ηλικίας 26, 32, 37 και 40 χρόνων, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τρεις μήνες μετά το περιστατικό στο Ηράκλειο. Στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένας ακόμη άνδρας ο οποίος δεν βρέθηκε ποτέ.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, όταν οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο πρατήριο της ηλικιωμένης, και αφού την χτύπησαν και την κακοποίησαν επειδή αντιστάθηκε, την λήστεψαν κι εξαφανίστηκαν.

Μετά από αρκετή ώρα, η ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε συγγενικό της πρόσωπο. Μία ημέρα αργότερα, η 89χρονη δεν αισθανόταν καλά και παρουσίασε ζαλάδες. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σητείας όπου κατέληξε μετά από μερικές ώρες, από εγκεφαλική αιμορραγία.

Σημειώνεται ότι πρωτόδικα οι τέσσερις δράστες είχαν κριθεί ένοχοι και τους επιβλήθηκαν ποινές από 7 έως 13 έτη κάθειρξης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon