cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Εγκαινιάζεται η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης

Στόχος της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης η καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης…

Εγκαινιάζεται η Τράπεζα Τροφίμων Κρήτης

Ξεκινάει η λειτουργία της «Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης-Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας και της σπατάλης», με την οργανωτική και διαχειριστική ευθύνη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου, και σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων που εδρεύει στην Αθήνα.

Τα εγκαίνια της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης είναι προγραμματισμένα για την Τρίτη 3 Μαΐου στη μία το μεσημέρι, στα γραφεία του Συνδέσμου (Μεραμβέλλου 56, Ηράκλειο) παρουσία και της διοίκησης της Τράπεζας Τροφίμων από την Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων Κρήτης αρχίζει με ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές, ενώ στη διάρκεια των εγκαινίων θα εξειδικευτούν οι στόχοι και θα ανακοινωθεί ο πρώτος πυρήνας των Φορέων που θα ωφεληθούν και των εταιρειών που θα προσφέρουν. 

Στόχος της Τράπεζας Τροφίμων και των συνεργαζόμενων φορέων, είναι η στοχευμένη προμήθεια ιδρυμάτων και δομών που σιτίζουν ωφελούμενούς τους, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες και σούπερ μάρκετ που αναζητούν τρόπους ευρύτερης προσφοράς και διάθεσης αγαθών πριν αυτά λήξουν.

Σημειώνεται ότι ο χώρος συγκέντρωσης των αγαθών βρίσκεται στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου και Κάσου γωνία, και παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τα SM «Χαλκιαδάκης».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon