cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 28.04 2024

Χυδαία ανάρτηση αστυνομικού με φόντο τον Ευαγγελισμό

Σάλος με χυδαία ανάρτηση Αστυνομικού και γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, ο οποίος μετά την κατακραυγή την κατέβασε και τώρα ισχυρίζεται… “χακάρισμα”. Εκτός από δημοκρατικές ανησυχίες όμως έχει και… επιχειρηματικές!!!

Χυδαία ανάρτηση αστυνομικού με φόντο τον Ευαγγελισμό

Χυδαία είναι η ανάρτηση που κάνει τον κύκλο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, από αστυνομικό συνδικαλιστή που μετείχε στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ».

Μάλιστα, ο ίδιος παλαιότερα σε λογαριασμό του στα social media, πανηγύριζε για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Μετά από πολλές αντιδράσεις, ακόμα και από συναδέλφους του, κατέβασε την “επίμαχη” χυδαία ανάρτηση. Βέβαια, αυτή είχε ήδη καταγραφεί και πλέον έχει γίνει γίνει viral στα social media αλλά κάνει και τον γύρο των ενημερωτικών portal.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος μάλιστα είναι και γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου. Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε και σε “θεσμική” συνάντηση με τον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και νυν υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αλήθεια, ο κ. Καραμαλάκης πώς σχολιάζει αυτή την συμπεριφορά; Την καταδικάζει ή όχι; (ρητορικό…)

Ο ίδιος ο αστυνομικός πάντως μετά τον σάλο που ξέσπασε φέρεται να ισχυρίζεται πως… ο λογαριασμός του παραβιάστηκε, ωστόσο, κάθε νοήμων άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι αυτό αποτελεί μια φθηνή δικαιολογία, καθώς όπως πολλοί γνωρίζουν, όταν σου «χακάρουν» τον λογαριασμό, το πρώτο πράγμα που κάνουν οι «χάκερς» είναι… αναρτήσεις με δική σου φωτογραφία…

Και βέβαια το γεγονός γίνεται ακόμα πιο τραγελαφικό όταν κάποια από τα σάιτς που τρέχουν να υιοθετήσουν την άποψη του “χακαρίσματος” έχουν δεχτεί, πριν από λίγο καιρό, σε αναρτήσεις τους στα social media σχόλια παρόμοιου εμετικού ύφους από τον ίδιο αστυνομικό.

Και τότε μάλλον θα του είχαν χακάρει πάλι το προφίλ, σωστά;

Τέλος, να προσθέσουμε ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός εκτός από… δημοκρατικές ανησυχίες, διαθέτει και… επιχειρηματικές ανησυχίες, τις οποίες επίσης εκφράζει δημόσια στα social media. Αλήθεια, προβλέπεται δημόσιος υπάλληλος να διαχειρίζεται καταλύματα AirBnB; Δεν ξέρω, ρωτάω… και περιμένω μόνο επίσημες και αξιόπιστες απαντήσεις…

Και τι απαντήσεις δίνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης;

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης λοιπόν ανακοινώνεται ότι σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία περιέχουν δηλώσεις-σχόλια υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου από προσωπικούς λογαριασμούς αστυνομικών που αφορά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε την 30.09.2023, όπως προέκυψε κατά δήλωση των αστυνομικών οι προσωπικοί τους λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί από άγνωστο δράστη και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Δηλαδή με λίγα λόγια μας λέει τι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης; Ότι χάκαραν πολλαπλούς λογαριασμούς αστυνομικών; Αυτό μας λένε; Και ποιοι τους χάκαραν; Μήπως αυτοί, από τις 325 χώρες, που είχαν χακάρει και την τράπεζα θεμάτων στις Πανελλήνιες;

Okay, καταλάβαμε…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon