cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Έργα στο ΒΟΑΚ σχεδόν ως το … Πάσχα

Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά επιβεβαιώθηκε κιόλας το γεγονός ότι τα έργα επί του Βόρειου Οδικού Άξονα θα διαρκέσουν σχεδόν έως το … ΠΑΣΧΑ.

Έργα στο ΒΟΑΚ σχεδόν ως το … Πάσχα

Και δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Σκουλάς. Ο οποίος και μίλησε στο Ράδιο Κρήτη για να δώσει θεωρητικά διευκρινίσεις.

Τι είπε κωδικοποιημένα;

  1. Αφού ολοκληρωθεί η Β’ Φάση του έργου ως το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει η Γ’ φάση  του έργου που περιλαμβάνει 2 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων στην αριστερή λωρίδα του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.
  2. Η Γ’ Φάση του έργου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.
  3. Μετά τη Γ’ Φάση, θα γίνει μία παύση περίπου 10 ημερών, για να υπάρξει μια σχετική αποσυμφόρηση και για να … μειωθεί λίγο η κίνηση.
  4. Η Δ’ Φάση δεν θα αφορά τη δεξιά λωρίδα του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, αλλά θα αφορά εργασίες στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, στο ρεύμα εισόδου δηλαδή προς Ηράκλειο. Κι εκεί θα αρχίσουν τα πανηγύρια…! Που τα περιμένουμε μήνα Νοέμβριο λοιπόν.
  5. Οι υπόλοιπες φάσεις θα πραγματοποιηθούν με γνώμονα την ελάχιστη όχληση των πολιτών ή … την παρέμβαση του Εισαγγελέα (λέμε εμείς, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα εκτελεστούν εργασίες στο πιο επιβαρυμένο τμήμα του ΒΟΑΚ που αποτελεί και τη μοναδική είσοδο προς το «Διχοτομημένο μέρος του νότιου Ηρακλείου»).

Ένα ερωτηματικό υπάρχει σε σχέση με το πότε θα πραγματοποιηθούν τα έργα στις εξόδους για Φοινικιά και Γιόφυρο, όπου κι εκεί αναμένονται τεράστια προβλήματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε επίσης ότι αφουγκράζεται σοβαρά τις φωνές των δημοσιογράφων, διότι μεταφέρουν την άποψη της κοινής γνώμης, ενώ τόνισε πως σαφώς κι έχει ζητήσει την επίσπευση των όποιων διαδικασιών.

Εμείς αφοριστικοί δεν θέλουμε να γίνουμε. Αλλά δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε ότι η Περιφέρεια «αφουγκράζεται» τις φωνές των δημοσιογράφων, όμως δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλο το μήκος του δικτύου.

Άραγε επιχείρησε κανένας υπεύθυνος να κινηθεί από Αλικαρνασό προς Γιόφυρο αυτές τις ημέρες για να διαπιστώσει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και να δει τι βιώνουν καθημερινά 15 ημέρες τώρα δεκάδες χιλιάδες οδηγοί;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon