cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. στην πλατεία Ελευθερίας

Άγνωστοι, πέταξαν μπογιές στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, την μέρα της Πρωτομαγιάς…

Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. στην πλατεία Ελευθερίας

Στο επίκεντρο επίθεσης με μπογιές βρέθηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς, άγνωστοι πέταξαν γκρι μπογιές στην πρόσοψη του εκλογικού κέντρου.

Στο περιστατικό αυτό αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, χαρακτηρίζοντας τραμπούκικες τέτοιες πράξεις, σημειώνοντας ότι «τέτοιου είδους ενέργειες αμαυρώνουν την ίδια την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα και τον σκοπό των ειρηνικών κατά τα λοιπά συγκεντρώσεων για την ημέρα».

Για θρασύδειλους που είχαν παρεισφρήσει σε πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά και βανδάλισαν την είσοδο και την πινακίδα του εκλογικού κέντρου, κάνει λόγο η ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

«Δηλώνουμε σε κάθε φυσικό ή ηθικό αυτουργό τέτοιων ενεργειών, που σκοπό έχουν την μπαχαλοποίηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας ότι δεν θα το επιτρέψουμε», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Την συγκεκριμένη ενέργεια καταδίκασε και η ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας τα εξής:

«Ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου καταδικάζουμε κάθε είδους επιθέσεις σε  πολιτικά γραφεία κομμάτων ή υποψηφίων. Απαράδεκτη και Καταδικαστέα η επίθεση που δέχθηκε το Εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, ανήμερα του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την ομαλή και δημοκρατική διαδικασία των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon