cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Ιδρώνει το αυτί κανενός για τον δρόμο της Μεσαράς;

Πόσο πια να αντέξει κανείς την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά; Ανυπολόγιστη η καταστροφή σε αγροτικό και τουριστικό τομέα!!!

Ιδρώνει το αυτί κανενός για τον δρόμο της Μεσαράς;

Αφού έχουν περάσει δύο και πλέον μήνες μετά την καθίζηση, οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημέρωσαν στην ουσία πως το έργο πέρασε στο Υπουργείο Yποδομών, μόλις στις 4 Μαΐου και γι’ αυτό οι εργασίες αποκατάστασης δεν μπορούν να ολοκληρωθούν αν δεν περάσει και ο Ιούνιος, όπως γράφαμε από την Παρασκευή.

Η υπομονή φαίνεται πως ήταν μεγάλη, αφού όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Φαιστού σχετικά, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε για το θέμα το αρμόδιο Υπουργείο και ζήτησε εγγράφως άμεσες λύσεις.

Οι οποίες όπως φάνηκε δεν δόθηκαν και δεν αναμένεται να δοθούν άμεσα!!!

Ανυπολόγιστη καταστροφή σε αγροτικό και τουριστικό τομέα!!!

Στο μεταξύ, η καταστροφή στον αγροτικό τομέα είναι τεράστια, ενώ και τα προβλήματα που εντοπίζονται στον Τουρισμό, αρχίζουν και μεγεθύνονται προτού καν αρχίσει επίσημα η δυναμική της τουριστικής περιόδου.

Παρέμβαση διαμαρτυρίας για τον κλειστό δρόμο της Μεσαράς

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, την Τρίτη 10 Μαΐου στη 1.00 το μεσημέρι διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Φαιστού αποκλεισμός και της παλιάς οδού στο ύψος του κόμβου Καστελίου. Ασφαλώς αυτό που ζητείται είναι το αυτονόητο, δηλαδή η άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων. Αλλά πάρα πολλές φορές έχει αποδειχθεί πως δεν υπάρχουν «αυτονόητα» στον τρόπο λειτουργίας του Κράτους.

Χαρακτηριστική της κατάστασης είναι πάντως και η σχετική εικόνα που κυκλοφορεί στα social media και καυτηριάζει το πόσο αργά κινούνται οι μηχανισμοί στην χώρα μας σε σύγκριση με άλλες χώρες…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon