cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Καλά που υπάρχει και η Aegean για τις φωτιές

Μέσα σε όλη την τρεχάλα με τη μεγάλη φωτιά στο νότιο Ρέθυμνο, υπάρχει μια ειδησούλα που πέρασε στα ψιλά αλλά αξιοποιήθηκε κατάλληλα στο επίπεδο των δημοσίων σχέσεων…

Καλά που υπάρχει και η Aegean για τις φωτιές

Ενώ οι κάτοικοι του Δήμου Αγίου Βασιλείου έχουν να παλέψουν για τέταρτη μέρα με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις έχουν να αντιμετωπίσουν και την κοροϊδία των… χορηγών.

Διαβάζαμε λοιπόν πως «με ειδική πτήση της Ολυμπιακής/Aegean έφτασαν γύρω στις 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου συνολικά 30 πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνδράμουν στην τιτάνια επιχείρηση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο νότιο Ρέθυμνο» κτλ κτλ.

Στο ίδιο δελτίο Τύπου δε, μαθαίναμε πως πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες στην εταιρία καθώς «Με την ενέργεια αυτή, η Aegean Αirlines συμμετέχει με τον δικό της τρόπο στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να τιθασευτεί το τεράστιο πύρινο μέτωπο» και «οι πυροσβέστες που προέρχονται από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος της Ολυμπιακής, το οποίο διατέθηκε από την Aegean για τη γρήγορη μεταφορά τους στο Ηράκλειο».

Μπράβο λοιπόν στην Aegean (η οποία αγόρασε κοψοχρονιά την Ολυμπιακή από τον Βγενόπουλο) και μετά πήρε και προίκα άλλα 120 εκατομμύρια λόγω covid μας έκανε δώρο 30 εισιτήρια για να έρθουν πυροσβέστες στην Κρήτη.

Και γιατί χρειαζόμασταν πυροσβέστες από τη Θεσσαλονίκη;

  • Μήπως επειδή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στο Σπήλι υπολειτουργεί και δεν έχει δυνάμεις να προλάβει έγκαιρα την πυρκαγιά;
  • Μήπως επειδή κάτι δασοπυροσβέστες που ζητούσαν μονιμοποίηση τους ψεκάζαμε με την ΑΥΡΑ της αστυνομίας και τους έδερναν τα ΜΑΤ;
  • Μήπως επειδή δεν έγινε ποτέ σοβαρή επάνδρωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ενώ προσλαμβάνουμε με το τσουβάλι παπάδες και αστυνομικούς;

Τι να πεις. Ευτυχώς που υπάρχει ο καλός ιδιωτικός τομέας και με κινήσεις σαν και αυτή μας συγκινούν και μας δείχνουν την συμπόνοια τους στον λαό που περνάει δύσκολα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon