cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 27.04 2024

Κι άλλος νεκρός αγρότης σε δυστύχημα στην Κρήτη

Μέσα στον Απρίλιο, τρεις αγρότες σκοτώθηκαν σε ατυχήματα που σχετίζονται με αγροτικές εργασίες…

Κι άλλος νεκρός αγρότης σε δυστύχημα στην Κρήτη

«Μαύρος» Απρίλιος για την αγροτιά της Κρήτης, καθώς μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, τρεις αγρότες έχασαν τη ζωή τους σε ατυχήματα που σχετίζονται με αγροτικές εργασίες.

Το τελευταίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, όταν ένας αγρότης εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από το βαρύ αγροτικό όχημα.

Δυστυχώς, ο άτυχος αγρότης ανασύρθηκε νεκρός κάτω από το τρακτέρ, ενώ για τον απεγκλωβισμό του κλήθηκε κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ.

Το δυστύχημα πιθανολογείται ότι συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του, είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Απριλίου ένας ακόμα αγρότης έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ, ενώ μόλις προχθές ένας αγρότης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο οποίος πριν από περίπου δυόμιση μήνες είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από πτώση από ελαιόδεντρο το οποίο κλάδευε. Σημειώνεται ότι χθες σε ατύχημα με φρέζα, ένας αγρότης έχασε το πόδι του, καθώς χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon