cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Kινητοποίηση στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου για τα δεδουλευμένα

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου διεκδικούν την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των γιατρών καθώς και την άρση των “εντέλλεσθε”…

Kινητοποίηση στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου για τα δεδουλευμένα
φωτο: anatolh.com

O Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Λασιθίου, πραγματοποίησαν κινητοποίηση χθες, Τρίτη, για μια σειρά ζητημάτων.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε δίωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στην είσοδο του ΤΕΠ, απαιτώντας την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών των γιατρών καθώς και την άρση των “εντέλλεσθε”.

Παράλληλα διεκδικούν διπλασιασμό του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για τους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και ένταξη όλων των ειδικοτήτων στο επίδομα σε διαφορετικές κατηγορίες χωρίς αποκλεισμούς.

Στην κινητοποίηση για στήριξη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανώλης Πεπόνης, ο Γραμματέας του συλλόγου φίλων του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκης και κλιμάκιο του ΚΚΕ.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με τα παραπάνω αιτήματα και αναλόγως θα προβούν το επόμενο διάστημα και σε νέες κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon