cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Λασίθι: Μεγάλο συλλαλητήριο για την δημόσια υγεία

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Λασίθι για την δημόσια υγεία – Διεκδικούν προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, σε όλες τις μονάδες υγείας και νοσοκομεία του Λασιθίου – Οι συγκέντρωμένοι στο ύψος του Σεληνάρι επί του ΒΟΑΚ, έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο…

Λασίθι: Μεγάλο συλλαλητήριο για την δημόσια υγεία
ΠΑΛΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΕΛΙΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επί του Βόρειου οδικού ‘Αξονα Κρήτης στο ύψος της Μονής του Αγίου Γεωργίου Σεληνάρι του Δήμου Αγίου Νικολάου, συλλαλητήριο στο οποίο συμμετέχουν υγειονομικοί, κοινωνικοί φορείς, τοπικά σωματεία και σύλλογοι, όπως και πλήθος πολιτών, με επίκεντρο τη δημόσια υγεία.

Κεντρικό αίτημα όσων συμμετέχουν είναι η στήριξη, με προσλήψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού, σε όλες τις μονάδες υγείας και νοσοκομεία του Λασιθίου.

Προκειμένου να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στη διαμαρτυρία, το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 10.00 ως τις 15.00, ενώ το ίδιο έχει πράξει και το Νομαρχιακό Τμήμα Λασιθίου της ΑΔΕΔΥ για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.

Κλειστά παραμένουν και καταστήματα τόσο στον ‘Αγιο Νικόλαο, όσο τη Σητεία και την Ιεράπετρα.

Οι συγκέντρωμένοι στο ύψος του Σεληνάρι επί του Βόρειου Οδικού ‘Αξονα Κρήτης, έκλεισαν συμβολικά το δρόμο, ο οποίος άνοιξε και πάλι μετά τις 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon