cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Παραιτήθηκε ο υπηρεσιακός διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Λίγες μόλις ημέρες αφότου του ανατέθηκε η διοίκηση του Βενιζελείου μετά την καρατόμηση της προηγούμενης διοίκησης, o κ. Χάρης Λυδάκης προχώρησε στην υποβολή της παραίτησης του…

Παραιτήθηκε ο υπηρεσιακός διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο μεταβατικός διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Χάρης Λυδάκης, τόσο από τη θέση του εκτελούντος χρέη διοικητή, όσο όμως και από τη θέση του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας που έτσι κι αλλιώς κατείχε.

Λίγες μόλις ημέρες αφότου του ανατέθηκε η διοίκηση του Βενιζελείου μετά την καρατόμηση της προηγούμενης διοίκησης, o κ. Χάρης Λυδάκης προχώρησε στην υποβολή της παραίτησης του.

Βασικός λόγος της παραίτησής του φαίνεται πως είναι οι συνεχείς μετακινήσεις παθολόγων από το Βενιζέλειο σε άλλα νοσοκομεία του νησιού, δημιουργώντας επιπλέον αποσταθεροποιητικές εστίες στην ήδη επιβαρυμένη συγκυριακή κρισιμότητα που βρίσκεται το νοσοκομείο.

Μάλιστα την μέρα της παραίτησής του, βρισκόταν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου καθώς υπήρξε αίτημα από την διοίκηση της 7ης ΥΠΕ για εφημεριακή κάλυψη της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου και ο ίδιος είχε θέσει τον εαυτό του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, την προσωρινή άσκηση καθηκόντων διοίκησης αναλαμβάνει ο διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα, Ευθύμιος Καρακώστας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon