cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Πιστοποιήθηκαν το εστιατόριο και η καφετέρια του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Με τα σήματα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Δεκατιανό», πιστοποιήθηκαν το εστιατόριο και η καφετέρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου…

Πιστοποιήθηκαν το εστιατόριο και η καφετέρια του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Πρόκειται για μια προσπάθεια που θα αναδείξει περαιτέρω τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα, την Κρητική Κουζίνα και διατροφή, στους χιλιάδες ξένους και Έλληνες επιβάτες.

Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου πιστοποίησε τους χώρους του με τα σήματα «Κρητική Κουζίνα» στο εστιατόριο του βάζοντας Κρητικές συνταγές, και με το σήμα «Κρητικό Δεκατιανό» βάζοντας σάντουιτς με Κρητική Γραβιέρα, απάκι, αθόγαλο, σαλάτες και παραδοσιακές πίτες.

Στη λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, οι φορείς της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα της συνεργασίας με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για την προώθηση των Κρητικών προϊόντων. Όπως επισημάνθηκε, στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η τοποθέτηση των τοπικών προϊόντων στους χώρους του ΚΤΕΛ (εστιατόριο και καφετέρια) από όπου καθημερινά εξυπηρετούνται, ειδικά την τουριστική περίοδο, χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επιβάτες.

Τέλος, όπως τονίστηκε, στο μέλλον προγραμματίζεται και η λειτουργία του «Κρητικού Μπακάλικου» όπου θα διατίθενται τα άριστα τυποποιημένα προϊόντα των παραγωγών της Κρήτης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon