cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ποιο είναι το όραμα του Δημάρχου Σητείας για τον τόπο του;

“Ωραίος” ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης που δεν υπολόγισε κανέναν, ούτε τον τόπο του, ούτε τους κατοίκους του. Περίμενε να περάσουν οι εκλογές και μετά να δείξει τα πραγματικά “χαρτιά” του…

Ποιο είναι το όραμα του Δημάρχου Σητείας για τον τόπο του;

“Ωραίος” ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης μόνο που έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του πριν τις εκλογές και να δείξει πως στηρίζει τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τη ΝΔ κι όχι τον τόπο του για να εισπράξει και το… “αντίτιμο”.

Όμως εκείνος περίμενε να τελειώσουν οι εκλογές, να εξασφαλίσει πάλι την καρέκλα του δημάρχου και μετά να ανοίξει τις πόρτες της Σητείας στον Κοπελούζο και τις ανεμογεννήτριες του.

Κανέναν δεν υπολόγισε, ούτε τον τόπο του, ούτε τους κατοίκους του και κυρίως δεν υπολόγισε τους ανθρώπους που ενώ βλέπουν τα βουνά τους γεμάτα με ανεμογεννήτριες, στην κυριολεξία πάνω από τα κεφάλια τους, τώρα θα τους υποχρεώσει να δουν να ξεφυτρώνουν κι άλλες στις λίγες πατουχιές γης που έμειναν χωρίς τους «σιδερένιους διαβόλους».

Αλήθεια ο κ. Ζερβάκης έτσι φαντάζεται την ανάπτυξη της Σητείας;

Αυτό είναι το όραμα του για το Δήμο του;

Από τη μια οι ξένοι όμιλοι θα καταστρέψουν με τεράστια τουριστικά καταλύματα τα βόρεια της Σητείας, από την άλλη οι ανεμογεννήτριες θα καταστρέψουν το κέντρο της και στα νότια εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας και αγωγοί φυσικού αερίου… και οι Σητειακοί που είναι σε όλο αυτό το όραμα κύριε Δήμαρχε;

Έχετε άραγε μια πειστική απάντηση κύριε Δήμαρχε να τους δώσετε;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon