cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 20.05 2024

Ρέθυμνο: Επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια από τον Ν. Ανδρουλάκη

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια και την επίκληση της πασχαλινής εξόδου ως ένδειξη της καλής οικονομικής κατάστασης του μέσου πολίτη, εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Ρέθυμνο, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη…

Ρέθυμνο: Επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια από τον Ν. Ανδρουλάκη

Το εμπορικό κέντρο και η αγορά του Ρεθύμνου ήταν ο δέυτερος σταθμός της τετραήμερης επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την ακρίβεια και την επίκληση της πασχαλινής εξόδου ως ένδειξη της καλής οικονομικής κατάστασης του μέσου πολίτη, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε πως αν για τον πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι ότι οι Έλληνες επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό τους, να κοιτάξει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

«Θα δει ότι ο ελληνικός λαός έχει τη μικρότερη αγοραστική δύναμη σε όλη την ευρωζώνη και τη δεύτερη μικρότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η δική του πολιτική διευρύνει τις ανισότητες. Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει, δυσκολεύουν την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «η απάντηση σε αυτήν την αλαζονεία πρέπει να είναι ένα μήνυμα αποδοκιμασίας την 9η Ιουνίου και ένα μήνυμα στήριξης της δημοκρατικής παράταξης για να υπάρχει σοβαρή, ισχυρή αντιπολίτευση που θα είναι και μελλοντική κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Συμπλήρωσε ακόμη, πως «αυτός είναι ο στόχος μας. Και εδώ, από την Κρήτη, εύχομαι η δημοκρατική παράταξη να ξανακάνει πράσινο το νησί των αγώνων της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

Στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου ο Ν. Ανδρουλάκης

Από το Κέντρο Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου ξεκίνησε η δεύτερη μέρα της περιοδείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στην Κρήτη.

Ο κύριος Ανδρουλάκης έφτασε το πρωί στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε για αρκετή ώρα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Οι εργαζόμενοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μίλησαν κυρίως για την υποστελέχωση, αλλά και το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας.

«Τα προβλήματα δεν είναι οι εξαιρέσεις είναι ο κανόνας», τόνισε. «Το ΕΣΥ βρίσκεται στο κόκκινο», είπε χαρακτηριστικά.

«Για μας η υγεία των πολιτών, είτε πλούσιων είτε φτωχών, είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Γι’ αυτό έχουμε ως προτεραιότητα να αναγεννηθεί με Εθνικό σύστημα υγείας, που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας», τόνισε.

Έκανε επίσης λόγο για την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με ιατρεία και Κέντρα Υγείας, στο πλαίσιο ενός δεκαετούς σχεδίου, με οριζόντια εφαρμογή σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon