cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Στο Ηράκλειο το Σάββατο ο Κασσελάκης – Το πρόγραμμα των επαφών του

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο, Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας για τρίτη μέρα την περιοδεία του στην Κρήτη – Αναλυτικά οι επισκέψεις και οι επαφές του…

Στο Ηράκλειο το Σάββατο ο Κασσελάκης – Το πρόγραμμα των επαφών του

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης θα είναι στις 11 το πρωΐ στο ΕΒΕΗ όπου θα συναντήσει εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων ενώ στις 12:30 ο πρόεδρος θα μιλήσει με κόσμο στην πλατεία του Αγίου Τίτου και στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία στο κέντρο.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας της ΝΕ Ηρακλείου με τον κ. Κασσελάκη, ενόψει της οργάνωσης του εκλογικού αγώνα των ευρωεκλογών.

Το απόγευμα ο Στ. Κασσελάκης θα μεταβεί στο Φράγμα της Φανερωμένης, στη Μεσσαρά, για να αναδειχθεί το πρόβλημα της λειψυδρίας, της κλιματικής αλλαγής, των υποδομών και ειδικά το κομμάτι της άρδευσης που πλήττει την περιοχή και είναι ένα τεράστιο ζήτημα για τον πρωτογενή τομέα.

Έπειτα το κλιμάκιο θα μεταβεί στο κέντρο των Μοιρών όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος θα μιλήσει στα στελέχη και τους φίλους του κόμματος. Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους σε μπαρ του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon