cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Το Ρέθυμνο υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα

Το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου με κάθε επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα – Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ρέθυμνο, θα ανακοινωθεί προσεχώς…

Το Ρέθυμνο υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα

Το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί με κάθε επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα, σύμφωνα με το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου, την Πέμπτη 18 Απριλίου (16:00).

Η Ολυμπιακή Φλόγα η οποία ξεκινώντας από την Αρχαία Ολυμπία θα καταλήξει μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στο Παρίσι, όπου το προσεχές καλοκαίρι θα διεξαχθούν οι αγώνες της 33ης Ολυμπιάδας, θα περάσει και από το Ρέθυμνο.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης για τις εκδηλώσεις που θα κάνει η πόλη προκειμένου να υποδεχθεί με τις δέουσες τιμές, όπως επισημάνθηκε, την Ολυμπιακή Φλόγα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα προετοιμασίας υποδοχής, θα ακολουθήσει σειρά συσκέψεων για το μεγάλο, όπως χαρακτηρίζεται, αυτό γεγονός ενώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ρέθυμνο, θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon