cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Χ. Μαμουλάκης: Ο υφ. Υποδομών κάνει το μαύρο – άσπρο για τον ΒΟΑΚ

Με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Υποδομών, για τις υποδομές στην Κρήτη, ο Χάρης Μαμουλάκης έκανε λόγο για fake news και για εργοτάξια που δεν υπάρχουν, ενώ κατηγόρησε τον κ. Καραγιάννη ότι εμπαίζει τους Κρητικούς…

Χ. Μαμουλάκης: Ο υφ. Υποδομών κάνει το μαύρο – άσπρο για τον ΒΟΑΚ

Για fake news κατηγόρησε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης τον υφυπουργό Υποδομών, αναφορικά με τις δηλώσεις του τελευταίου για τον ΒΟΑΚ και τις υποδομές στο νησί.

Ο κ. Μαμουλάκης δήλωσε οτι ο κ. Καραγιάννης «έχει πάει τα fake news σε άλλο επίπεδο», προσθέτοντας ότι ο υφυπουργός «υποτιμά με αισχρό τρόπο την νοημοσύνη των κατοίκων της Κρήτης, προσπαθώντας να κάνει το μαύρο – άσπρο».

Ο βουλευτής Ηρακλείου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του υφυπουργού για τα «δήθεν στημένα εργοτάξια (!) στον ΒΟΑΚ», την ώρα που, όπως επισημαίνει, «επί τριάμισι χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει γίνει κανένα απολύτως έργο».

«Ξεχνάει ότι πάγωσαν τους διαγωνισμούς του ΣΥΡΙΖΑ – που σήμερα συνεχίζουν – και το μόνο που πέτυχαν είναι την επιβολή διοδίων σε όλους; Δεν καταλαβαίνει ότι αν δεν είχαν επιδείξει αυτή την τιμωρητική απέναντι στους Κρητικούς στάση, σήμερα θα είχαμε απτά αποτελέσματα;», ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου.

Παράλληλα, σχολίασε τις αναφορές του κ. Καραγιάννη σε έργα «που υποτίθεται ότι εκτελούνται σε φράγματα του ν. Ηρακλείου», έργα τα οποία σύμφωνα με τον κ. Μαμουλάκη, δεν υπάρχουν.

«Όσο δε για το αεροδρόμιο Καστελίου, απλώς του υπενθυμίζουμε ότι, ευτυχώς, πρόκειται για ένα έργο που ο διαγωνισμός και η συμβασιοποίησή του έγινε επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο κ. Μαμουλάκης.

Τέλος, ο κ. Μαμουλάκης είπε ότι ο κ. Καραγιάννης, «είτε ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, είτε λέει ψέματα, συνειδητά, στους πολίτες», και πρόσθεσε ότι τα επόμενα χρόνια η Κρήτη θα αλλάξει ριζικά.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon