cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Χανιά: Ελεύθερος ο 62χρονος για τον πυροβολισμό κατά τη διάρκεια ληστείας

Ο 62χρονος είχε πυροβολήσει εναντίον ληστών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου που ερευνάται εάν συμμετείχε στη ληστεία…

Χανιά: Ελεύθερος ο 62χρονος για τον πυροβολισμό κατά τη διάρκεια ληστείας
Το Δικαστικό Μέγαρο Χανίων

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο 62χρονος άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, ωστόσο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη καθώς πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 19χρονο.

Ο 62χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του 19χρονου, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Μετά την τρίωρη απολογία του ο 62χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε οικία στην περιοχή του Ταυρωνίτη στα Χανιά το βράδυ της Τετάρτης όταν δύο δράστες εισέβαλαν στην οικία και αφού χτύπησαν τους δύο ένοικους, μία 57χρονη κι έναν 62χρονο, άρπαξαν τα κλοπιμαία και διέφυγαν.

Ωστόσο, ο 62χρονος φέρεται να πυροβόλησε με όπλο εναντίον τους όταν αυτοί προσπάθησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στον ώμο ένας 19χρονος.

Από την αστυνομία διερευνάται η πιθανότητα ο 19χρονος να είναι ένας εκ των δραστών, ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν περαστικός από το σημείο.

Σημειώνεται ότι οι δύο ένοικοι πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύτηκαν για μία μέρα, ενώ ο 19χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος αλλά εκτός κινδύνου, μέχρι να διευκρινιστεί εάν συμμετείχε στη ληστεία ή ήταν περιαστικός.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon