cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Βαρεθήκαμε την «καραμέλα» της καλής διαχείρισης

Τα δυνατά μας χαρτιά στον τουρισμό και φέτος θα είναι οι ομορφιές του τόπου μας, οι περσινές τιμές, η υποδειγματική λειτουργία των ξενοδοχείων και οι θυσίες των εργαζομένων σε τουρισμό & υγεία και σίγουρα όχι η “διαχείριση” από το ανέμελο πολιτικό προσωπικό που το ίδιο φαίνεται πως κάνει μόνο τουρισμό…

Βαρεθήκαμε την «καραμέλα» της καλής διαχείρισης

Με έκπληξη ακούσαμε τον Πρωθυπουργό να λέει στην συνάντηση του με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την ανάκαμψη του τουρισμού και την εξαργύρωση από τη χώρα μας της καλής εικόνας που παρουσιάζει, εν μέσω πανδημίας, στον τομέα του τουρισμού.

Διευκρινίσεις δεν έδωσε αλλά είναι προφανές πως η αναφορά του αφορούσε στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση που, όπως και να το κάνουμε, καλή δεν την λες με πάνω από 29.000 νεκρούς.

Θα ήταν πιο έντιμο, μιας και απευθύνεται και στο ακροατήριο του εξωτερικού, να μιλήσει για τα μέτρα που λαμβάνουν τα ξενοδοχεία και μέχρι σήμερα έχουν λειτουργήσει υποδειγματικά. Να πει, επίσης,  για το καλό ιατρικό και λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων που σήκωσαν ένα βάρος πάνω από τις δυνάμεις τους και αποτελούν εγγύηση και για τους ξένους επισκέπτες μας.

Κακά τα ψέματα…αυτά θα είναι και φέτος τα δυνατά μας χαρτιά, μαζί με τις ομορφιές του τόπου μας, τις περσινές τιμές (μια και τα συμβόλαια δεν κλείστηκαν τώρα που η κρίση οδηγεί τα πάντα σε ανατιμήσεις) και όχι οι κυβερνητικοί χειρισμοί.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon