cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Έχουμε… «πόλεμο»

Μην πάρετε τις άμορφες λαμαρίνες από το δρόμο Ηράκλειο-Βιάννος, ειλικρινά, χάρη θα σας χρωστούν χιλιάδες άλλοι οδηγοί που περνούν από το σημείο…

Έχουμε… «πόλεμο»

Βάλτε τις στην άκρη του δρόμου, ίσως και πάνω σε μια βάση, να φαίνονται καλά από μακριά, τοποθετήστε και μια ταμπέλα που να περιγράφει πως κάποτε αυτό το πράγμα ήταν αυτοκίνητο και πως έγινε τάφος για ένα νέο άνθρωπο.

Ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η αιματοχυσία στο συγκεκριμένο δρόμο, ένα δρόμο σχετικά νέας κατασκευής, φαρδύ, με τα προβλήματα του βέβαια, στο ασφαλτικό και τα πρανή που γκρεμίζονται.

Η ταχύτητα σκοτώνει, η απροσεξία σκοτώνει, το αλκοόλ σκοτώνει, η οδήγηση όταν κάποιος είναι πολύ κουρασμένος σκοτώνει, κι όλα αυτά μπορούν οι άμορφες λαμαρίνες του ενός εκ των δυο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο της 19ης Μαρτίου 2022 να τα θυμίζουν στους διερχόμενους οδηγούς.

Γι αυτό σας λέμε μην τις απομακρύνετε τις λαμαρίνες κάντε τις μνημείο για τους ζωντανούς, όσους θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο «πόλεμο» των δρόμων της Κρήτης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon