cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Έτσι εννοεί η ΝΔ τη συγνώμη και ο υπουργός της την πολιτική ευθύνη;

Τι σημαίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης για τη ΝΔ για το θάνατο 57 ανθρώπων; Μια παραίτηση για λίγες ημέρες, λίγα κροκοδείλια δάκρυα και καθαρίσαμε…

Έτσι εννοεί η ΝΔ τη συγνώμη και ο υπουργός της την πολιτική ευθύνη;

Τι σημαίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης για τη ΝΔ για το θάνατο 57 ανθρώπων;

παραίτηση για λίγες εβδομάδες από την υπουργική θέση για να πέσουν οι τόνοι και διεκδίκηση εκ νέου της ψήφου των Ελλήνων για να μπορεί να τον κάνει και πάλι υπουργό.

Η ΝΔ που ζήτησε και πήρε μη συμπερίληψη του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκανε μια ανάρτηση αλλά θεωρεί έντιμο για το δικό της παιδί, που με τις παραλήψεις του σκόρπισε θάνατο, να μπει στα ψηφοδέλτια της κανονικά λες και δεν συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ανάληψη πολιτικής ευθύνης για τους τύπους, σαν να λέμε, λίγα κροκοδείλια δάκρυα και καθαρίσαμε. Γιατί, προφανώς στη ΝΔ αυτό σημαίνει αριστεία, έτσι μεταφράζεται το πολιτικό ανάστημα και η «συγνώμη».

Να επιτρέπεις να κατέλθει στον εκλογικό στίβο ένας πολιτικός που μιλούσε για ντροπή στη Βουλή, όταν κάποιοι του έθεταν ζήτημα ασφάλειας των σιδηροδρόμων, και λίγες ημέρες μετά αυτοί οι ασφαλείς σιδηρόδρομοι του να γίνονται τάφος για 57 ανθρώπους.

Να βάζεις αυτόν τον συνυπεύθυνο για την τραγωδία πολιτικό να παραιτείται αναγνωρίζοντας το δικό του μερίδιο πολιτικής ευθύνης αλλά να μην τον θεωρείς ακατάλληλο για το ψηφοδέλτιο σου, λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του, κι ενώ ακόμα τελούνται οι κηδείες των νεκρών του τρένου.

Έτσι εννοεί η ΝΔ τη συγνώμη της προς τις οικογένειες των θυμάτων κι έτσι υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου ποντάροντας στο βαρύ όνομα που φέρει ο υπουργός της.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon