cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Μα βάλτε λίγο χρώμα στο ρεύμα σας…

Αποσβολωμένοι οι καταναλωτές ρεύματος παρακολουθούν το «τσίρκο» με τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος προσπαθώντας μάταια να λύσουν το γρίφο…

Μα βάλτε λίγο χρώμα στο ρεύμα σας…

Μας πασάρουν το ακριβό ρεύμα με χρώμα για να μας μεταθέσουν τις ευθύνες όταν θα ρθει ο λογαριασμός

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στη ΔΕΗ και τους άλλους παρόχους υπάρχει άραγε έστω και λίγη τσίπα για τα «μαγειρέματα» που έκαναν προκειμένου να μας πασάρουν νέες αυξήσεις στο ήδη ακριβό ρεύμα;

Αποσβολωμένοι για την ώρα, οργισμένοι στη συνέχεια, οι καταναλωτές ρεύματος παρακολουθούν το «τσίρκο» με τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος προσπαθώντας μάταια να λύσουν το γρίφο του τι τους συμφέρει να επιλέξουν.

Στην πραγματικότητα ότι κι αν διαλέξουν θα το πληρώσουν ακριβά αφού αυτό είναι το ζητούμενο των εμπνευστών του πράσινου, μπλε, κίτρινου και πορτοκαλί τιμολογίου.

Να μας φορτώσουν νέες αυξήσεις και μαζί την ευθύνη της επιλογής αυτών των αυξήσεων αφού με θράσος θα σου απαντούν όταν παραπονιέσαι για το πράσινο τιμολόγιο «μα εμείς σου είπαμε να διαλέξεις το κίτρινο» κι αν έχεις διαλέξει το κίτρινο θα σου λένε «μα δεν ήξερες πως το πιο οικονομικό είναι το πράσινο;».

Ντροπή και αίσχος για όλους αυτούς που σκαρφίζονται τέτοιες πρακτικές και πρωτίστως για το αρμόδιο υπουργείο και την κυβέρνηση που κάνουν πως δεν βλέπουν το μέσο Έλληνα να ακροβατεί στο κενό με τις αυξήσεις που έρχονται από παντού και δεν μπορεί να καλύψει με τον πενιχρό μισθό και τη σύνταξη του.

Στρογγυλοκάθονται στα άνετα γραφεία τους και μόνη έγνοια τους είναι πώς θα μας σερβίρουν αποφάσεις και μέτρα που μας γονατίζουν.

Κι εμείς τους πιστεύουμε και φυτοζωούμε για να βγάζουν υπερκέρδη η ΔΕΗ και οι ιδιώτες πάροχοι ενέργειας και μαζί τους όλες οι μεγαλοεπιχειρήσεις που αισχροκερδούν στις πλάτες μας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon